вівторок, 11 липня 2017 18:43

Донька сільського голови стала відьмою і зваблювала чужого нареченого
8

Зйомки фільму “Морена”, с. Микуличин, Аня - Таїсія Щурук
Фото: facebook.com/morenafilm/
Зйомки фільму “Морена”, с. Микуличин
Зйомки фільму “Морена”, с. Микуличин
Зйомки фільму “Морена”, с. Микуличин
Зйомки фільму “Морена”, с. Микуличин

У селі Микуличин, Яремчанського району на Івано-Франківщині знімають містичний трилер "Морена".
До карпатського села знайомитись з батьками нареченої приїздить киянин Юра. В хлопця закохується молода відьма Іванка.
- Вона — розбещена донька сільського голови. Звикла отримувати, що запрагне. Коли бачить, що Юру не зваблює її краса, вдається до чарів. Справжнє випробування на хлопця чекатиме в ніч на Івана Купала, - каже піар-менеджер Ganzafilm Ольга Мельник.- У фільмі будуть еротичні сцени, адже зупинятись Іванка ні перед чим не збирається. В селі її називають Морена. Як і опудало відьми, яке за традицією спалюють на Купала. За дохристиянськими віруваннями Морена - втілення зла. Іванка зовні мила красуня, але зла. Відьма вона не за природнім покликанням - це її свідомий вибір.
Режисер-сценарист Сергій Альошечкін почув переказ про молоду чаклунку із Західної України від знайомих. З цієї фабули розвинув фантастичну історію "Морени".
Відьму Іванку грає київська акторка Ірина Громадська. Її суперницю Аню - киянка Таїсія Щурук. Юру — одесит, учасник Ліги сміху Ілля Валянський.


- Спочатку планували зйомки на Поліссі, але для однієї з ключових сцен потрібен був особливий міст — між скелястих берегів, з бурхливою річкою. А крім Карпат ніде не знайшли такого краєвиду, зупинились на Микуличині. - каже Ольга. - Так вийшло, що розпочали якраз перед святом Івана Купала. Приїхали в гарну сонячну погоду, почали застосовувати "вітродуї" - і тут зненацька злива! Почався жахливий вітер. Зйомки зупинили. — вже злякались, жартома, що розбудили Морену. Після дощу продовжили. Але, зважаючи на сюжет, було дещо моторошно.
Бюджет картини — 39 млн. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімальна група благала назвати фільм по-іншому

Фільм "Морена" виграв 9 конкурс кінопроектів Держкіно і отримав дофінансування - половину вартості. На дев'ятий пітчинг Держкіно подали 172 кінопроекти.

Зараз ви читаєте новину «Донька сільського голови стала відьмою і зваблювала чужого нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі