вівторок, 09 серпня 2011 11:22

Дизель з "Green Grey" підтвердив наочно, що його не затримали за наркотики

Дизель з "Green Grey" підтвердив наочно, що його не затримали за наркотики

Один з лідерів гурту "Green Grey" Андрій Яценко, він же Дизель, спростував інформацію про те, що наразі він перебуває в ізоляторі у зв'язку зі справою про наркотики.

Дизель у відеозверненні запевнив, що на момент проведення операції із затримання злочинного угруповання у Києві він із командою виступав у Грибовці, пише ТаблоID.

"6-го серпня група "Green Grey" виступала на фестивалі Summer Sound Griboffka International Music Fest (президентом якого є Дизель) у своєму основному складі: Андрій Яценко (Дизель), Дмитро Муравицький (Мурік), Дмитро Павленко (DJ), Валерій Дерев'янський (барабани)", - йдеться у повідомленні прес-служби фестивалю.

"Наразі менеджмент групи займається з'ясуванням ситуації, що склалася. Більш детальну інформацію буде надано в офіційному прес-релізі групи", - додається у повідомленні.

Як повідомило джерело в столичних правоохоронних органах Gazeta.ua, у результаті спецоперацій був затриманий музикант гурту "Green Grey".

Разом з тим, продюсер групи "Green Grey" Денис Мережко категорично спростував всю інформацію, що стосується затримання представника групи.

Відео прес-служби Summer Sound Griboffka International Music Fest

Зараз ви читаєте новину «Дизель з "Green Grey" підтвердив наочно, що його не затримали за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі