субота, 31 березня 2018 21:45

Дівчина носить заячі вуха і воює з монстрами

Дівчина носить заячі вуха і воює з монстрами
В український прокат виходить фантастичний фільм "Я вбиваю велетнів" Фото: YouTube

29 березня в український прокат виходить фантастичний фільм "Я вбиваю велетнів" за однойменною серії коміксів письменника Джо Келлі, які увійшли в десятку кращих графічних романів 2010 року.

У фільмі розповідається історія про життя замкнутої в собі школярки Барбари, яка постійно носить на голові іграшкові заячі вуха і, на її думку, захищає світ від монстрів. У дівчинки проблеми в школі і вдома. А шкільний психолог впевнена, що підліток придумує собі пригоди, щоб впоратися з суворою реальністю.

Дівчині ніхто не вірить, а її розповіді вважають вигадкою. Але Барбара, не звертаючи уваги на глузування, намагається подолати як справжніх, так і вигаданих чудовиськ, з якими здатний впоратися не всякий дорослий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легенда Карпат" зібрала повну залу в Полтаві

У фільмі зіграли Медісон Вульф, Зої Салдана, Сідні Уейдта Імоджен Путс. Режсером став Андерс Вальтер Хансен.

Спочатку на роль місіс Молле розглядалася актриса Холлі Беррі. Для Зої Салдана фільм став четвертою роботою за коміксами після "Лузерів" (2010), "Вартових Галактики" (2014 року) і їх сиквела. Це другі спільні зйомки Зої Салдана і Ноель Кларк, раніше вони разом працювали над фільмом "Стартрек: Відплата" (2013).

Уперше "Я вбиваю велетнів" показали на кінофестивалі в Торонто, де картина отримала великий успіх і позитивну критику.

У мережі з'явився перший трейлер воєнної драми про тральщик "Черкаси", який три тижні тримав український прапор на своєму флагштоку під час анексії Криму.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина носить заячі вуха і воює з монстрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі