пʼятниця, 20 вересня 2019 19:25

Чоловік купив яхту і прирік на страждання всю сім'ю

24 вересня в столичному кінотеатрі Сінема Сіті в ТРЦ Ocean Plaza відбудеться допрем'єрний показ-вечірка фільму "Прокляття "Мері".

Стрічка від режисера культових серіалів "Американська історія жахів" і "Королеви крику" Майкла Гої. Головну роль довірили власникові премії "Оскар" за кращу чоловічу роль Гері Олдману. Так само у фільмі знялися Емілі Мортімер і молоді зірки фільмів "Воно" і "Астрал".

Гостей прем'єри порадує яскрава фотозоні, червона доріжка, смачні частування від мережі ресторанів "Сушія" і алкогольні напої від AL CAPONE, віскі AVIATOR і вино La Cantina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно розчленувати тіло колишнього: огляд фільму "Королеви криміналу"

Також будуть присутні зірки шоу-бізнесу та блогери. У вартість квитка включено відвідування вечірки і частування.

Девід і Сара - подружжя, яке переживають не найкращі часи, за сюжетом. Вони намагаються знову стати ближче один до одного і відродити втрачену ніжність. На всі свої заощадження Девід вирішує придбати стару яхту. Незважаючи на нерозуміння такого рішення, Сара підтримує чоловіка. Разом з двома дочками сім'я вирушає на своїй новій яхті в подорож. За словами Девіда, ця подорож стане першим кроком до нового життя. У певному сенсі так і станеться. Чим далі судно від берега, тим більше дивні події на ньому відбуваються. Цьому немає ніякого пояснення, але страшні дивні явища зупинити неможливо.

З 26 вересня фільм можна буде подивитися у всіх кінотеатрах України.

 

19 вересня в прокат вийшов український фантастичний сімейний фільм "Фокстер і Макс" режисера Анатолія Матешко. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік купив яхту і прирік на страждання всю сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі