пʼятниця, 09 березня 2007 11:39

Чи поїде Вєрка Сердючка на Євробачення стане відомо сьогодні

Чи поїде Вєрка Сердючка на Євробачення стане відомо сьогодні
9 березня у прямому ефірі Першого національного каналу відбудеться концерт, на якому оберуть представника від України на міжнародний "Євробачення-2007".

Учасника конкурсу обиратимуть кваліфіковане журі та телеглядачі шляхом інтерактивного голосування під час концерту. У випадку однакової кількості голосів, вирішальне слово залишається за кваліфікованим журі у складі: відомого тенора, соліста Національної опери, Володимира Гришка; президента міжнародної асоціації спортивного танцю, судді міжнародної категорії WDC Святослава Влоха; віце-президента конфедерації дизайнерів і стилістів України Оксани Новицької; директора Творчого об"єднання музичних та розважальних програм НТКУ Олени Мозгової та президента НТКУ Віталія Докаленка.

Як повідомила Мозгова, "з 18 претендентів було обрано 8 кандидатур (Юрій Лук"яненко (GODO), Євгенія Власова, Віталій Козловський, Олена Гребенюк, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), гурт "Не Ангели", гурт "Авіатор", Василь Бондарчук), за участю яких 9 березня у прямому ефірі Першого національного каналу відбудеться концерт".

Окрім пісенного конкурсу, цього року Україна вперше візьме участь у танцювальному "Євробаченні-2007", котре відрізняється від усіх інших конкурсів "Євробачення" тим, що переможця у фіналі обиратиме виключно журі, а учасників фіналу – глядачі.

Фінальний концерт "Євробачення-2007" відбудеться 12 травня у м. Гельсінкі (Фінляндія), пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Чи поїде Вєрка Сердючка на Євробачення стане відомо сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі