субота, 14 листопада 2020 12:30

Це марна трата часу. Зробіть щось своє - режисер "Сам удома" про рімейк стрічки

Це марна трата часу. Зробіть щось своє - режисер "Сам удома" про рімейк стрічки
1990-го вийшла різдвяна комедія "Сам удома" з 10-річним Маколеєм Калкіним. У лютому 2020-го Disney розпочне зйомки рімейку. Фото: Amazon

Студія Disney розробляє рімейк різдвяної комедії "Сам удома". Режисер оригінальної стрічки 1990-го Кріс Коламбус обурився та назвав це марною тратою часу.

"Я твердо переконаний, що не можна перезнімати фільми, які були такими довговічними, як "Сам удома", - каже Коламбус в інтерв'ю Insider. - У вас не вийде знову зловити блискавку в пляшку. Цього просто не трапиться. Так навіщо пробувати? Це те саме, що випустити розмальовки мультфільмів Disney. У чому суть? Що зроблено, те зроблено. Створіть щось своє. Навіть якщо ви зазнаєте краху, це хоча б буде щось оригінальне".

Режисером нового "Сам удома" став британець Ден Мейзер. Роль Кевіна втілить 11-річний Арчі Єйтс. Відомий за чорною комедією "Кролик Джоджо" з Тайка Вайтіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: алкоголізм, плацкарти та Фелліні

Це не єдиний рімейк, який роздратував Коламбуса. 2018-го актор Райан Рейнольдс працював над стрічкою Stoned Alone. 20-річний наркоман спізнився на рейс та не полетів у відпустку. Перебував один вдома, поки не навідались шахраї, за сюжетом.

"Бог зна, що це буде", - прокоментував Коламбус.

У серпні 2020-го зірка "Сам удома" Маколей Калкін відсвяткував 40-річчя. Уперше зважився на відверте інтерв`ю про героїнову залежність та славу в юному віці:

"Я не вживаю наркотиків рекреаційно. Я досі п'ю, мов риба. П'ю і палю. Але тих речей не торкаюся. Я люблю їх. Вони - наче старі друзі. Але іноді ти переростаєш старих друзів".

Попри непросте дитинство та токсичні стосунки з батьками, з якими потім судився, щоби не дати користуватися заробленими ним грошима, все зрештою склалося непогано. У Калкіна є слава, гроші, дім, кохана дівчина і коти Еплз та Дьюд, золота рибка Сіннамон.

Зараз ви читаєте новину «Це марна трата часу. Зробіть щось своє - режисер "Сам удома" про рімейк стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі