понеділок, 03 грудня 2018 11:50

Чари, бійки та кохання: показали найочікуваніші фільми грудня

Чари, бійки та кохання: показали найочікуваніші фільми грудня
Показали фільми, які стали найочікуванішими у грудні 2018 року. Фото: Vogue UA
У грудні 2018-го у прокат виходить кілька цікавих фільмів. Стрічки можна переглянути зимовими вечорами чи в новорічні свята.

Пропонуємо переглянути добірку найбільш очікуваних кінопрем'єр грудня.

"Лускунчик і чотири королівства"

У ролях: Кіра Найтлі, Морган Фріман, Меттью Макфейден, Маккензі Фой, Хелен Міррен, Джек Уайтхолл, Річард Е. Грант, Міранда Харт.

Фільм розповість історію дівчинки Клари. Вона хоче відшукати унікальний ключ, що відкриває скриньку з безцінним подарунком. Золота нитка, яку дає їй хрещений батько Дроссельмейер на щорічній різдвяній вечірці, приводить її до ключа, але він зникає в загадковому паралельному світі. Відправившись туди, Клара зустрічає солдата по імені Філліп, банду мишей і добрих регентів, які правлять у т3 королівствах: Країні снігів, Країні квітів і Країні солодощів. Клара і Філліп повинні відправитися до зловісного 4 королівства, будинок тирана Матусі Жигонне, щоб добути ключ і повернути гармонію в усі світи.

"Аквамен"

У ролях: Джейсон Момоа, Ембер Херд, Патрік Вілсон, Віллем Дефо.

Фільм розповідає про чоловіка Артура Каррі. Його батько Том Каррі працює на маяку, а матір - королева Атлантиди Атланна. Саме від неї Артур успадкував величезну силу і здатність дихати під водою. У свою чергу, батько навчив його розумно керувати своєю суперсилою. Коли Артур виріс і змужнів, то спробував стати володарем с7 морів.

"Гринч"

У ролях: Бенедикт Камбербетч, Одрі Гейсел, Джанет Хілі, Бретт Хофман.

Це екранізація книги Доктора Сьюза "Як Грінч вкрав Різдво" і ремейк однойменного фільму з Джимом Керрі у головній ролі. За сюжетом, Грінч живе у темній печері на самісінькій вершині гори подалі від усіх, але ці "всі" готують грандіозне святкування Нового року. Люди шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі в задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Новий рік. У нього є вірний пес і вся всесвітня шкідливість.

"Бамблби"

У ролях: Хейлі Стайнфелд, Джон Сіна, Мартін Шорт, Памела Адлон, Мегіно Прайс, Кеннет Чої.

В основі сюжету фільму - історія про автоботів Бамблби у більш ранньому віці. Альтернативною формою робота буде класичний Volkswagen-жук. Він зовсім молодий і потрапляє до дівчини, за яку, судячи з усього, стане горою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільш очікувані фільми, що вийдуть до кінця року

"Я, ти, він, вона"

У ролях: Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Надя Дорофєєва, Настя Коротка, Стас Боклан, Ольга Сумська, Тамара Яценко, Юрій Ткач, Сергій Бабкін.

Фільм розповідає про подружжя - Максима та Яну, які збираються розлучитися. Вони подали заяву, але суддя надає парі місяць випробувального терміну, під час якого обидва повинні виконати кілька бажань один одного. І ця несподівана ситуація, повна кумедних, а іноді екстремальних пригод, змушує головних героїв переоцінити своє життя.

Різдвяні фільми - один із найважливіших елементів, що налаштовує нас на свята. Пропонуємо 11 стрічок, які найкраще підійдуть для сімейного перегляду цього казкового періоду.

Зараз ви читаєте новину «Чари, бійки та кохання: показали найочікуваніші фільми грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі