пʼятниця, 02 жовтня 2020 09:09

Біллі Айліш випустила кліп на саундтрек до нової бондіани

Біллі Айліш випустила кліп на саундтрек до нової бондіани
Айліш стала наймолодшою виконавицею саундтреку до фільму про Бонда за всю історію франшизи. Фото: instagram.com/billieeilish

Американська співачка Біллі Айліш випустила новий кліп на пісню No Time To Die. Це саундтрек до нового однойменного фільму про Джеймса Бонда, який повинен вийти на екрани 12 листопада.

Саму пісню Айліш представила ще в лютому. Вихід кліпу відтермінували через перенесення прем'єри картини, яку спочатку планували показати в кінотеатрах у квітні. Про що натякнула артистка в Instagram.

"Не час помирати" стане 25-м фільмом бондіани. Режисером виступив Кері Фукунага. Роль агента 007 вп'яте виконав Деніел Крейг. Айліш стала наймолодшою виконавицею саундтреку до кінофільму про Бонда за всю історію франшизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покажуть документальний фільм про 14-річну Біллі Айліш

Новий фільм про агента 007 "Не час помирати" отримав однойменний подкаст. Це розмови з творцями кіно в аудіоформаті. Розкажуть про музику, гаджети, машини, локації. Перший випуск вийшов 30 вересня в Apple Podcasts.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш випустила кліп на саундтрек до нової бондіани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі