четвер, 07 березня 2024 18:18

Amazon показала перший повноцінний трейлер серіалу Fallout: коли прем'єра

Amazon показала перший повноцінний трейлер серіалу Fallout: коли прем'єра
Amazon опублікувала повноцінний трейлер майбутнього серіалу Fallout. Фото: Amazon

Після короткого тизеру Amazon опублікувала повноцінний трейлер майбутнього серіалу Fallout.

Гаряче очікувана багатьма телеадаптація знаменитої серії постапокаліптичних RPG від шоуранерів "Світу Дикого Заходу" вийде на Prime Video вже 11 квітня. Про це пише ITC.

Автори шоу повідомили, що 11 квітня на Prime Video одночасно з'являться усі 8 епізодів шоу, яке продюсер Джонатан Нолан в нещодавньому інтерв'ю Total Film порівняв з Fallout 5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix показав трейлер серіалу "Джентльмени" режисера Ґая Річі

Події серіалу Fallout про виживання людства у ​​постапокаліптичному майбутньому розгорнуться у 2296 році - через 219 років після ядерної війни.

Сюжет серіалу є частиною канону ігрової серії, але розповідає самостійну історію, побудовану навколо трьох ключових персонажів - молодої дівчини Люсі, жительки "Сховища 33", її батька та наглядача сховища Генка, а також гуля-найманця Купера Говара.

Головні ролі в телеадаптації зіграли Елла Пернелл ("Шершні"), Волтон Ґоґґінс ("Виправданий") і Кайл Маклаклен ("Твін Пікс").

Телеканал HBO продовжив серіал "Справжній детектив" (True Detective).

П'ятий сезон зніматиме Ісса Лопес, режисерка попереднього сезону з підзаголовком Night Country. Про це повідомляє Variety.

Продовження не стало несподіванкою, зважаючи на успіх "Нічної країни", де головні ролі зіграли Джоді Фостер та Калі Рейс.

Зараз ви читаєте новину «Amazon показала перший повноцінний трейлер серіалу Fallout: коли прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі