понеділок, 28 листопада 2011 17:21

Акторський склад нової серії бондіани поповнився ще однією зіркою

Акторський склад нової серії бондіани поповнився ще однією зіркою

Бен Уішоу виконає роль персонажа Q (також відомого як майор Бутройт) в новому фільмі про Джеймса Бонда, повідомляє BBC News.

Згаданий персонаж є главою дослідницького центру Британської Секретної Служби. У фільмах він постачає агента 007 різними шпигунськими гаджетами. У попередніх стрічках роль Q виконували Десмонд Ллевелін і Джон Кліз. Примітно, що Вішоу зіграє першого майора Бутройта, який буде молодший за Бонда (виконавець ролі агента 007 Деніел Крейг старше Бена на 12 років).

Нова стрічка про агента 007 стане 23-ю серією бондіани. Постановкою фільму, який отримав назву "Skyfall", займається Сем Мендес. Разом з Вішоу і Крейгом в картині знімаються Рейф Файнс, Хав'єр Бардем, Джуді Денч і Береніс Марло.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джеймсу Бонду знайшли нову подружку

Бен Вішоу раніше знімався у фільмах "Парфумер: Історія одного вбивці", "Мене там немає", "Повернення в Брайдсхед" і "Буря" (йдеться про екранізацію п'єси Шекспіра, поставленої Джулі Теймор в 2010 році). Найближчим часом актор також буде зайнятий роботою над фільмами "Хмарний атлас" і "Великі надії".

Зараз ви читаєте новину «Акторський склад нової серії бондіани поповнився ще однією зіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі