четвер, 24 листопада 2022 13:50

Ада Роговцева прочитала на кухні при свічках поезію Лесі Українки

  Роговцева: У Києві темно. Лесине слово горить
Роговцева: У Києві темно. Лесине слово горить

Українська актриса Ада Роговцева разом зі своєю дочкою Катериною Степанковою прочитала у темряві при свічках вірш української поетеси Лесі Українки "Як дитиною, бувало...". Відеозапис актриса розмістила 23 листопада в Instagram.


Роговцева і Степанкова записали ролик під час вимкнення світла через ракетні обстріли російськими окупантами української інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світло завжди перемагає темряву" – Зеленський показав нові кадри незламності українців

"У Києві темно. Лесине слово горить", – підписала відео Роговцева.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ада Роговцева (@ada_rogovtseva)

За минулу добу противник завдав 78 ракетних і 23 авіаційні удари. Здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах, повідомив Генштаб ЗСУ. Під масовану ракетну атаку ворога потрапили Київ і сім областей.

Під час масованого удару по житлових будівлях та енергетичній інфраструктурі в Києві, Київській, Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській і Донецькій областях російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет і до 10 ударних БпЛА "Ланцет". У результаті ворожої атаки є загиблі та поранені.

Зараз ви читаєте новину «Ада Роговцева прочитала на кухні при свічках поезію Лесі Українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі