четвер, 20 червня 2024 14:24

Зірку "Друзів" Меттью Перрі могли вбити. Поліція розкрила нові деталі
3

Меттью Перрі
Фото: instagram.com/mattyperry4
Меттью Перрі
Меттью Перрі

До смерті зірки серіалу "Друзі", актора Меттью Перрі ймовірно причетна його зіркова подруга.

Американські поліцейські провели обшуки в будинку жінки. Вилучили телефон і ноутбук, повідомляє видання In Touch.

За інформацією правоохоронців, причиною смерті Меттью став "гострий вплив кетаміну". Під час обшуків препарату в будинку актора не знайшли. Тож дійшли висновку, що речовину Перрі вживав не сам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський мільйонер застрелив дружину-співачку та скоїв самогубство. Троє дітей стали сиротами

Ім'я знаменитості не розсекречують через "делікатність розслідування". Зазначається, що вона погодилася співпрацювати зі слідством і була на декількох допитах.

"Вона найняла адвокатів і провела безліч зустрічей із представниками правоохоронних органів з того часу, як вони прийшли до її будинку з ордером на обшук. Вона мовчить з приводу ситуації, що склалася. Але слідчі мали щось знати, щоб отримати ордер і з'явитися з обшуком у такому вигляді", - зазначив інсайдер.

Меттью Перрі помер 29 жовтня у віці 54 роки. Актора в басейні непритомний знайшов його помічник, коли повернувся додому. Він витяг Перрі з басейну, посадив на сходи і викликав швидку допомогу. Актор прославився за роль Чендлера Бінга у серіалі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Перрі знявся у всіх 234 епізодах серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Зірку "Друзів" Меттью Перрі могли вбити. Поліція розкрила нові деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі