середа, 24 серпня 2011 15:44

Зірка "Ранеток" роздяглася для журналу "Maxim"

Зірка серіалу "Ранетки" Вікторія Чернишова прикрасить своїм оголеним тілом обкладинку вересневого номеру журналу "Maxim". Щоб порадувати чоловічу аудиторію журналу, дівчина рішуче зняла з себе абсолютно все.

Зараз 22-річна Чернишова грає роль Жанни в серіалі "Ранетки" на СТС, а також співає.

"Я співаю сольно, причому зовсім не планувала це робити, - розповіла Вікторія в інтерв'ю виданню. - Я збиралася бути тільки актрисою. Але так сталося, що моя героїня якраз щосили співала та гастролювала. І я настільки увійшла в цей образ, що подумала: а чому б не спробувати і в житті? Спробувала, вийшло. І ось буквально зовсім скоро у мене вийде диск".

Чернишова вже сім років поспіль зустрічається з одним і тим же бойфрендом. На її сторінці в соцмережах у статусі зазначено: "заручена з Дмитром Тихоновим". Невідомо, як наречений відреагував на відверту зйомку Вікторії.Аадже він почав зустрічатися з дівчиною, коли тій було всього 15 років, і вона була ще зовсім недосвідчена в сексі.

"Усе було вперше, ні у кого не було досвіду, і ми відкривали цей чарівний світ для себе самі, - згадує Чернишова. - Перший "навчальний" фільм я подивилася не так давно. Там було дуже багато жінок, багато чоловіків ... І цей фільм вчив правильному взаємодії між ними".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Ранеток" роздяглася для журналу "Maxim"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі