четвер, 25 липня 2019 16:39

Звабливі сукні та глибоке декольте: як українські зірки виглядають у повсякденному житті
5

Українські знаменитості не тільки на сцені вдягаються яскраво та стильно. Селебріті показують, як міксувати різні модні тенденції та виглядати при цьому жіночно, привабливо та сексуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво та сексуально: які купальники стали трендом літа 2019-го

Як одягнутися яскраво і незвично, але при цьому не витрачаючи багато часу на вибір аксесуарів і найбільш виграшних комбінацій, розповість Gazeta.ua на прикладі найстильніших українських зірок.

Співачка Тіна Кароль відома своїми ультражіночними і сексуальними нарядами. У звичайному житті вона не збирається відступати від своїх правил і вибирає підкреслено ефектні наряди.

Автор: @tina_karol
  Тіна Кароль надає перевагу жіночним образам
Тіна Кароль надає перевагу жіночним образам

Інша зірка поп-естради - Світлана Лобода вибирає анімалістичні принт, але акцентує увагу на струнких ногах у босоніжках на шпильці.

Автор: @lobodaofficial
  Світлана Лобода обожнює сексуальні наряди
Світлана Лобода обожнює сексуальні наряди

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва віддає перевагу простим речам спортивного стилю. Знаменитість обожнює стиль спортивного шику - поєднання спортивних речей з більш елегантними.

Автор: @nadyadorofeeva
  Надя Дорофєєва носить одяг в стилі спорт шик
Надя Дорофєєва носить одяг в стилі спорт шик

Образи з мотивів національного одягу можуть бути нестандартними та несподіваними. Співачка Джамала обожнює фольклорну тематику не тільки в музиці, а й в моді, тому щосили приручає етно-тренди для образів в стилі кежуал.

Автор: @jamalajaaa
  Джамала обожнює етнічні мотиви в одязі
Джамала обожнює етнічні мотиви в одязі

Співачка Настя Каменських експериментує з принтами і обожнює брючні костюми та комбінезони. В Instagram Каменських повно мінімалістичний луків, що складаються з джинсів і косухи, але зухвалі комплекти їй теж до душі, особливо в доповненні з яскравими човниками.

Автор: @kamenskux
  Настя Каменських не може пройти повз стильних комбінезонів та брючних костюмів
Настя Каменських не може пройти повз стильних комбінезонів та брючних костюмів

Підходить до кінця 2-й місяць літа, тому настав час передивитись свій гардероб та позбутися немодних та антитрендових речей.

Зараз ви читаєте новину «Звабливі сукні та глибоке декольте: як українські зірки виглядають у повсякденному житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі