понеділок, 22 липня 2019 18:16

Головні антитренди літа, з якими варто попрощатись
7

Міні-сукні з відкритими плечами стали антитрендом
Фото: elle.ua
Спідницю-пачку краще замінити на пліссе
Човникам з шипами пора сказати "прощавай"
Написи на купальниках уже не в тренді
Настав час замінити масивні написи на футболках на більш мінімалістичні

Підходить до кінця 2-й місяць літа, тому настав час передивитись свій гардероб та позбутися немодних та антитрендових речей.

Gazeta.ua зробила добірку елементів одягу, якого не повинно бути у шафі сучасної модниці.

1. Міні сукня з відкритими плечима. Краще замінити міні на трендову довжину міді або максі.

2. Спідниця-пачка. В 2019 році акценти змістилися: і пишні спідниці з фатину офіційно оголошені антитрендом. Якщо вже дуже хочеться відчути себе принцесою, зверніть увагу на "цукеркові" сукні. Але спідницю-пачку цього літа краще замінити на плісе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ТОП-5 антитрендів у макіяжі 2019-го

3. Човники з шипами. Агресивна сексуальність, яка асоціюється з шипами, більше доречна для вечірніх образів. Для повсякденних виходів краще підійдуть більш стримані моделі. Мінімалізм і натуральність - головні взуттєві тренди літа 2019.

4. Написи на купальниках. Залишимо гучні слогани та інші текстові головоломки у минулому.. У "морську програму" краще включіть мінімалізм або ретро-моделі в стилі Мерилін Монро і Елізабет Тейлор.

5. Масивні логотипи на футболках краще замінити на мінімалістичні написи або ж взагалі носити футболки без принтів.

6. Кругла поясна сумка. Ще минулого літа всі божеволіли по цій моделі. Але як і на мікро-рюкзаки, бум на круглі поясні сумки поступово зійшов нанівець.

7. Брелоки на сумках. Якщо не терпиться впасти в дитинство, варто згадати про сумки з кольорових намистин, які ми всі так любили.

Цього літа було неможливо уникнути екстремального тренду бікіні, які ледве прикривають груди та інтимні місця. Моделі дефілювали у тісних мікро-купальниках на показі Miami Swim Week.

Зараз ви читаєте новину «Головні антитренди літа, з якими варто попрощатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі