четвер, 08 жовтня 2020 15:49

Зваблива серфінгістка не соромиться показати пишні принади
8

Бразильська професійна серфінгістка та модель купальників 22-річна Джулія Муніс регулярно тішить шанувальників відвертими фотографіями.

Серфінгістка публікує звабливі фото
Фото: instagram.com/juliamuniz
Серфінгістка публікує звабливі фото
Серфінгістка публікує звабливі фото
Серфінгістка публікує звабливі фото
Серфінгістка публікує звабливі фото

На кадрі, опублікованому в Instagram, зірка позує в білому бікіні. Вона сіла на крісло та спокусливо підігнула одну ногу під себе. Образ доповнила світлою панамою та намистом з черепашками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Дмитра Ступки спокусливо вигнулась у бікіні

Муніс народилася і виросла в бразильському штаті Еспіриту-Санту. Спочатку вона навчалася в стоматології. Пізніше переїхала в Ріо-де-Жанейро, щоб активніше займатися модельною кар'єрою і зайнятися серфінгом. Джулія - обличчя багатьох брендів, та частіше всього красуня рекламує відверті купальники. За її сторінкою в Instagram стежать понад 760 тис. підписників.

Американська професійна серфінгістка 33-річна Анастасія Ешлі вражає відвертими фото. Публікує світлини в Instagram. Ешлі позує в зелено-блакитному купальнику, хизуючись стрункою фігурою.

Зараз ви читаєте новину «Зваблива серфінгістка не соромиться показати пишні принади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі