середа, 12 червня 2024 14:51

Журналістка Шаманська офіційно розлучилась з популярним гумористом
4

Аліна Шаманська й Руслан Ханумак
Фото: Скріншот
Аліна Шаманська
Аліна Шаманська
Аліна Шаманська

Українська журналістка й блогерка Аліна Шаманська офіційно розлучилась з гумористом Русланом Ханумаком. Пара була в шлюбі сім років.

У своєму Instagram жінка опублікувала рішення суду й зазначила, що почувається щасливою.

"Я офіційно розлучена і зовсім не розлючена, а щаслива. Я дуже рада, що я прийняла це рішення. Жодного разу за цей тривалий час в мене не було жодного сумніву, жодного разу я не пошкодувала про свій вибір, тепер переді мною просто мільярди, мільйони шляхів. Я буду обирати той, який я захочу. Я вільна, сильна, незалежна, молода та красива і все життя попереду", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провели чотири години у спільному будинку: інсайдер розповів, що відбувається у стосунках Джей Ло і Аффлека

Додала, що не хоче ідеалізувати розлучення, адже цей процес завжди болісний.

"Це смерть родини, яка б вона не була. Але "це боляче" можна пережити за допомогою спеціалістів, за допомогою самопізнання, внутрішнього зросту, побудови зовнішньої опори. Час лікує абсолютно все, як би банально не звучало, абсолютно усе в цьому світі можна пережити. Біль стає все меншою. Спочатку, звісно, депресії, неможливість засинати і прокидаєшся постійно у тривозі, чогось не вистачає, боляче, а потім все переживеш", - поділилась Аліна.

Шаманська й Ханумак познайомилися у 2016 році. Через рік зіграли весілля і народили сина Артура. Про розрив Аліна оголосила в січні 2023. За словами жінки, причиною став кричущий випадок, коли її публічно принижували та насміхалися над фото, де її чоловік зображений у цікавій позиції з іншою блогеркою під час святкування Різдва у великій компанії у цієї блогерки вдома.

Зараз ви читаєте новину «Журналістка Шаманська офіційно розлучилась з популярним гумористом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі