середа, 28 березня 2018 16:29

Жорсткий секс та царські покої: в Україні відкрили перший готель для втілення інтимних фантазій
54

Номер "Будуар королеви"
Фото: Прес-служба
Номер "Будуар королеви"
Номер "Будуар королеви"
Номер "Будуар королеви"
Номер "Будуар королеви"

В Україні відкрився перший lovespace під назвою "Cherry Twins". Готель надає кімнати для втілення найсміливіших інтимних фантазій парам.

Триповерховий маєток з великим парканом нічим не виділяється на тлі столичних приватних будинків. По сусідству розташований кадетський корпус.

"Червона кімната є тільки у містера та місіс Грей, у більшості українців не має такої можливості. Справжні меблі для втілення сексуальних фантазій дуже дорогі", - говорить засновниця першого українського lovespace "Cherry Twins" Олена Соловйова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світ навиворіт" здійснив найдорожчу експедицію у своїй історії до Японії

Єдині, кому можуть відмовити у наданні кімнати, це люди у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, клієнти, які ведуть себе агресивно.

Автор: Прес-служба
  Номер "Будуар королеви"
Номер "Будуар королеви"

Загалом об'єм інвестицій у готель склав 100 тис. євро.

"Заклад не може розташовуватися посеред Хрещатику, адже ми маємо забезпечувати конфеденційність клієнтам. Також з етичної точки зору не можемо бути сусідами зі школами, церквами. Тому обрали непримітне місце з видом на приватний сектор. Для гостей є чорні плащі та маски, які можут одягнути, щоб не бути поміченими камерами спостереження у коридорі. В номерах відеозапис не проводиться", - говорить Олена Соловйова.

Охорона території цілодобова, у кожного клієнта є спеціальна кнопка та браслет, якими вони можуть скористатися у екстреному випадку.

Автор: Прес-служба
  Номер "Мавританський гарем"
Номер "Мавританський гарем"

У номері "Мавританський гарем" всі стіни розписані вручну, матеріали натуральні, на підлозі шкіра бика, а в одній з кімнат на стінах тріптіх Ієроніма Босха "Сад земних насолод".

Українська команда з архитекторів, художників та сексологів працювала над оздобленням готелю, а дорогі і коштовні меблі, такі, наприклад, як шкіряний стіл для порки чи спеціальні качелі у "Кімнаті Домінації" замовлялось з-за кордону.

У номерах є наручники, батоги, а під ліжком у кімнаті "Тортур" є навіть справжня клітка для раба. У кімнаті "Домінації" розташоване крісло доміни, а в "кабінеті гінеколога" повний арсенал відповідних девайсів. У кожному номері великі ліжка та просторі ванні кімнати. Напої та додаткові секс-іграшки клієнти можуть придбати за окрему плату.

Автор: Прес-служба
  Номер "Будуар королеви"
Номер "Будуар королеви"

Номер та ванна кімната прибирається після кожного гостя, приміщення дизінфекується. Після чого кварцюється. За словами власниці готеля, прибираються номера за протоколом, якого дотримуються в операційних.

Автор: Прес-служба
  Номер "Готика"
Номер "Готика"

"Я була десятки разів закордоном у подібних закладах, ідея народилась багато років тому, але змогла реалізувати лише у 37 років. Складнощів в оформленні не було, напружували лише проблеми морального плану. Багато людей, з якими спілкуюсь не підтримували мене. Вони не розуміють, що ми лише здаємо гарні кімнати. Більше жодних послуг не надаємо. Якщо б ми придбали мережу дорогих київських готелей, то що б змінилось!", - говорить Gazeta.ua власниця першого lovespace.

Серед адміністрації готелю молоді люди, які відкриті до всього нового і готові допомогти гостям.

"Я позувала у якості моделі для сайту готелю. Пізніше запропонували продовжити співпрацю. Друзі підтримали, ми багато спілкуємося на теми сексу і я сама практикую подібні розваги. У мене прогресивні батьки і вони сказали, що це моє життя, я можу робити все що захочу. Я залюбки готова показати гостям, як користуватися певними предметами", - говорить 20-річна Анастасія. Вона займає посаду одного з адміністраторів.

Професійний сексолог більше півроку пропрацював з ідеями і виокремив найпоширеніші сексуальні фантазії українців. На думку фахівців багато сімейних пар закомплексовані і це є причиною розлучень.

У Японії є 150 варіацій на тему сексуальних фантазій у подібних закладах.

Автор: Прес-служба
  Номер "Домінація"
Номер "Домінація"

1500 грн коштують звичайні "ванільні" номери, і 2000 грн обійдеться кімната призначена для жорсткого сексу. У вартість входить 3 години перебування у номері. За бажанням, якщо немає броні після замовлення, то можна збільшити час перебування у готелі. Кожна наступна година коштує 500 грн.

Вік гостей починається від 21 року.

Власниця незвичного готелю планує відкриту цілу мережу з різними номерами по всій Україні.

Раніше мандрівник Дмитро Комаров розповів, що в Японії дуже поширені секс-готелі.

"По-перше, самотність, багато людей без родини. З заробітком $3 тис. на місяць, це не така і велика сума. Люди живуть на работі, на родину немає часу. Бояться втрачати роботу, є принцип пожиттєвого працевлаштування. Людина приходить в одну компанію і працює там все життя. Каросі офіційний термін, означає смерть від серцевого нападу від перепрацювання, навіть прем'єр-міністр Японії Кейдзьо Обуті помер з цієї причини. Є спеціальна людина, яка виганяє співробітників з офісу після 22.00", - говорить Комаров.

Зараз ви читаєте новину «Жорсткий секс та царські покої: в Україні відкрили перший готель для втілення інтимних фантазій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі