субота, 06 липня 2019 01:35

Знаменитості, які не приховують своєї орієнтації
10

Про одностатеву любов серед акторів ходить чимало легенд: мовляв, творче середовище зобов'язує.

Попри те, що актори і актриси в усі часи були у всіх на виду, багато аспектів їхнього життя приховувалися від громадськості. І якщо подробиці гетеросексуальних романів кінозірок було прийнято обговорювати і навіть смакувати, то актори-гомосексуали часто приховували своє особисте життя.

В наші дні зізнання зірки в гомосексуальності вже не здатне ані зруйнувати кар'єру, ані позбавити любові шанувальників. Але на такий сміливий вчинок досі можуть зважитися не всі. Та є десятка тих, хто взяв на себе сміливість розповісти правду про себе і свої стосунки.

Руперт Еверетт. Він ніколи не приховував орієнтацію від ближнього кола, але розповісти про себе широкому загалу зважився тільки в 1989 році.  Після визнання на Руперта обрушився вал критики.  Через 20 років після камінг-ауту, в 2009 році в одному з інтерв'ю Руперт порадив акторам-геям ніколи відкрито не заявляти про свою орієнтацію, якщо вони не хочуть розпрощатися з успішною кар'єрою.  Втім, приклади більш молодих його колег це твердження спростовують.
Джим Парсонс. Життя Джима змінилася "завдяки" Шелдон Лі Куперу - фізику, якого він зіграв у серіалі «Теорія великого вибуху».  Актор відразу став популярним.  Кілька років в пресі ходили чутки про те, що Джим, можливо, гей.  Домисли виявилися правдою: у 2012 році Парсонс зізнався про свої 10-річні відносини з арт-директором Тоддом Співаком.  Якийсь час в пресі ходила інформація про таємне весілля Тодда і Джима, але довгий час це не підтверджувалося, поки, в 2017 році, пара все-таки не узаконила відносини.
Ендрю Скотт. Він почав свою кар'єру в 1995 році, але визнання і популярність прийшли до нього лише після 2010 року завдяки ролі професора Моріарті в серіалі BBC «Шерлок».  Ірландський актор ніколи не приховував своєї сексуальної орієнтації, а в 2013 році вперше публічно заявив, що віддає перевагу чоловікам.  Ендрю також повідомив, що близькі люди зрозуміли його і не засуджують.
Джоді Фостер. Актриса зробила камінг-аут в 2007 році, коли на одній з церемоній нагородження розповіла всьому світу, що ось вже 14 років живе з жінкою.  Тодішньою її обраницею була продюсер Сідні Бернард.  Шанувальники Джоді думали, що справа дійде до весілля, але цього не сталося.  Сінді і Джоді розлучилися.  Потім в актриси були романи з режисером Синтією Морт і співачкою Софі Б. Хоукінс.  У 2014 році Джоді узаконила відносини з актрисою Олександрою Хедісон.  У Джоді є двоє синів, але ім'я батька дітей Фостер не розголошує.
Крістен Стюарт. Чутки про бісексуальність актриси поповзли після її розлучення з Робертом Паттінсоном.  Тоді Крістен почала зустрічатися зі своєю колишньою асистенткою Алішею Каргайл.  Відносин дівчата особливо не приховували: їх бачили разом на відпочинку в Малібу і заставали на прогулянках, коли вони трималися за руки.  З чуток, Стюарт і Каргайл навіть збиралися жити разом в особняку Крістен в Лос-Анджелесі, але до цього справа не дійшла - незабаром вони розлучилися.  Але Крістен недовго залишалася одна: після кількох швидкоплинних романів (теж з жінками) в кінці 2016 року в неї почалися відносини з топ-моделлю Стелою Максвелл.  Але в минулому році вони розлучилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романи зірок, які так і не закінчилися весіллям

Зараз ви читаєте новину «Знаменитості, які не приховують своєї орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі