четвер, 12 січня 2012 15:13

Златі Огнєвіч заборонили кататися на лижах

Златі Огнєвіч заборонили кататися на лижах

Злата Огнєвіч вимагає від свого продюсера Михайла Некрасова, щоб музика була на першому місці. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Власне, ми заради цього й зібралися. А не тому, щоб їздити по корпоративах і скакати під веселі пісні. Це мені пропонували до співпраці із Михайлом. І альбом записати за два місяці, хоч насправді така робота за такий час не робиться. Якісні музичні альбоми записуються за рік", - відмітила співачка.

Однак в контракті Злати прописано, що вона не має права наражати себе на небезпеку.

"Насправді ці обмеження мене рятують. А то завтра концерт, а я сьогодні приїхала із лижного курорту з поламаною ногою. І що, підведу всю команду? Я зараз не належу собі, бо зі мною працює багато людей, яких не можу підвести", - заявила Злата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч співала на закритій зустрічі для Володимира Путіна

Найголовніша доленосна зустріч у Огнєвіч була із Михайлом Некрасовим на студії.

"Я приїхала попрацювати як музикант, як бек-вокалістка. Разом з ним записувала бек-вокали для українських артистів. Потім Міша запропонував мені власний вокальний проект. Зараз ми вже розпочали підготовку до запису мого першого альбому", - радіє Злата Огнєвіч.

Зараз ви читаєте новину «Златі Огнєвіч заборонили кататися на лижах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі