понеділок, 09 вересня 2013 14:06

Життя продовжується: Стюарт та Паттінсон остаточно розлучилися

Автор: фото:ok-magazine.ru
 

Як не намагалися преса, фанати притягнути за вуха примирення акторів Кірстен Стюар та Роберта Патнісона та проти справжніх почуттів не підеш. Після чотирьох років стосунків пара остаточно розлучилася та вже дивиться по сторонам у пошуках другої половинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паттінсон відвідав пацієнтів дитячої лікарні та відкрив в собі нові таланти

Про Паттнісона говорять наступне:

"Роб ні з ким не зустрічається, він зосереджений на роботі, але час від часу заводить короткі романи. Постійної дівчини в нього немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон проводять будні разом

Крістен теж не сумує. Дівчина зараз на зйомках у Берлині. Джерело близьке до зірки розповіло, що робота допомогла Крістен впоратися з проблемам.

"Крістен давно не була так задоволена життям. Вона насолоджується своєю свободою, чудово проводить час на знімальному майданчику і просто вивчає місто та його околиці. Разом з нею знаходяться декілька її гарних друзів. Вони для неї, наче родина і не перестають підтримувати її. Авжеж, Крістен досі сумує за Робом, але їй допомогло те, що вона зараз далеко від нього. Тепер вона по-справжньому щаслива.

За словами знайомих Крістен вже придивляється до свого колеги, красунчика молодого актора Зака Ефрона, та і Роб не сумує.

Зараз ви читаєте новину «Життя продовжується: Стюарт та Паттінсон остаточно розлучилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі