субота, 05 листопада 2011 11:21

Зірки "Сутінків" під спалахи камер вимазали руки в багнюці
20

Фото: Фото: Reuters

Актори "Сутінкової саги" Роберт Паттінсон, Крістен Стюарт і Тейлор Лотнер залишили відбитки рук і ступень на знаменитій Алеї слави перед Китайським театром Граумана на бульварі Голлівуд.

Урочиста церемонія стала початком промо-кампанії фільму "Світанок: Частина 1", світова прем'єра якого призначена на 18 листопада.

Стефані Мейер, автор книг про вампірів і перевертнів, виступила з емоційною промовою: "Я дуже ними пишаюся, бо за останні кілька років їхнє життя дуже сильно змінилося і вони показали високий клас. Вони дуже багато вклали в те, щоб втілити моїх героїв на екрані, і я буду вічно їм вдячна!"

Роберт Паттінсон, в свою чергу, подякував письменниці за те, що опинився там, де він є. "Ми ще такі молоді ... Це смішно і в той же час чудово. І все це завдяки вам, бо ви - душа цього проекту".

Емоційна Крістен заявила, що церемонія на Алеї слави - найкраще, що коли-небудь відбувалося в її житті.

Що стосується найзнаменитішого перевертня в світі Тейлора Лотнера, то він був такий щасливий, що навіть не зміг підібрати варіанти слів. "У житті трапляються моменти, які настільки важливі для тебе, що це навіть неможливо пояснити. І зараз точно такий момент. Це така величезна честь ... це просто сон!".

Цікаво, що знаменитостей, які залишать відбитки на Алеї слави, вибирають власники кінотеатру. Імена тих, чиї імена з'являться на Алеї зірок, називає Торгова палата Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Зірки "Сутінків" під спалахи камер вимазали руки в багнюці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі