субота, 11 червня 2022 02:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Зірки розпродують речі, щоб допомогти ЗСУ: скільки вторгували
5

Щоб допомогти Україні та Збройним силам, українські та світові зірки активно долучаються до благодійних аукціонів.

А деякі навіть продають особисті речі.

Співачка Джамала продала на аукціоні Europop for Ukraine свою сукню, в якій вона відкривала Євробачення-2017. Вишиванку придбали за €5639 (173 тис. грн). Кошти передадуть до фонду Yellow-Blue Foundation. Це благодійна організація, яка підтримує ЗСУ та українців, що постраждали від війни.

Український гурт Kalush Orchestra, який переміг у конкурсі пісні Євробачення-2022, продав кришталевий кубок на благодійному аукціоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варять борщ та продають незвичні витвори мистецтва: як закордонні зірки підтримують Україну

Донька лідера гурту "Скрябін" Андрія "Кузьми" Кузьменка продала на аукціоні футболку артиста з написом Georgia
Фото: instagram.com/kuzmenko_barbara
Співачка Джамала продала на аукціоні Europop for Ukraine свою сукню, в якій вона відкривала Євробачення-2017.
Український гурт Kalush Orchestra, який переміг у конкурсі пісні Євробачення-2022, продав кришталевий кубок на благодійному аукціоні
Олег Псюк продав на аукціоні свою фірмову рожеву панаму, у якій він співав на конкурсі у Турині
Олег Псюк продав на аукціоні свою фірмову рожеву панаму, у якій він співав на конкурсі у Турині

Музиканти продали нагороду майже за $900 тис. А фронтмен гурту Олег Псюк продав на аукціоні свою фірмову рожеву панаму, у якій він співав на конкурсі у Турині. Її придбали за 11 млн. грн.

Донька лідера гурту "Скрябін" Андрія "Кузьми" Кузьменка продала на аукціоні футболку артиста з написом Georgia. Її купили за 255 тис. грн. Кошти підуть на авто для ЗСУ та до благодійного фонду ім. Кузьми Скрябіна. Який займається закупівлею медикаментів та медичного обладнання для потреб військових та цивільного населення.

Голлівудський актор Річард Гір продав свій колекційний кабріолет Jaguar XK8. Машину 1999 року продали за $31750. Виручені кошти отримають два благодійні фонди – World Central Kitchen та Open Arms Ukraine.

Українські зірки почали масово набивати на своїх тілах патріотичні татуювання. Таким чином вони показують свою любов до України. Продюсерка Олена Мозгова зробила собі патріотичне татуювання на пів руки. Жінка набила тризуб з мечем та квіти на блакитному тлі. Так вона втілила на собі саме те, про що мріє – квітуча, щаслива і непереможна Україна.

Реперка Аlyona Аlyona набила на правій ключиці червоно-чорний колосок.

Зараз ви читаєте новину «Зірки розпродують речі, щоб допомогти ЗСУ: скільки вторгували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі