пʼятниця, 05 травня 2017 16:15

Зірки балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар зіграли весілля в Монреалі
9

Національна опера України представляла канадським глядачам балет "Весілля Фігаро".

"Постановка Віктора Яременка - класика комедійно-балетного жанру, єдиного в своєму роді. Кожен раз я виходила на сцену з величезним задоволенням, особливо в останній виставі, за участю творця цього шедевру", - каже Катерина Кухар.

За сюжетом Фігаро і Сюзанна, слуги Графа і Графині Альмавіва, готуються до весілля. Фігаро дізнається від своєї нареченої Сюзанни, що Граф планує спокусити її перед весіллям. У виставі є помста, інтриги і розслідування, але все закінчується весіллям головних героїв.

Партію Фігаро виконав Олександр Стоянов, знаменитий своїми фантастично високими стрибками. Партію Сюзанни - Катерина Кухар. Образи Графа і Графині Альмавіва втілили Ігор Буличов та Оксана Гуляєва. Яскраву партію Марцеліни танцював Олександр Скулкін, коханця Керубіно - Марат Рагімов. Диригент - Олексій Баклан. Саме він робив музичну редакцію до цієї вистави.

Олександр Стоянов розповів, що в Монреалі цей балет танцювали чотири дні поспіль.

"Люблю балет "Весілля Фігаро" за його іскрометний гумор, музику Моцарта. Неможливо передати словами, як нас приймали глядачі Канади. Вони розуміли і емоційно реагували на кожний жарт у виставі. А враховуючи, що в залі були понад 3000 осіб, - це виявився шквал оплесків. Ми танцювали 4 дні поспіль і кожен день був аншлаг".

Катерина Кухар та Олександр Стоянов пара не тільки на сцені, а й у житті. Вони разом виховують двох дітей. Однак, в житті весілля дует поки що не зіграв і в РАГС заяву артисти не подавали. Стосунки вони узаконили вінчанням у церкві і вважають, що це набагато важливіше, ніж штамп у паспорті.

Зараз ви читаєте новину «Зірки балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар зіграли весілля в Монреалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі