пʼятниця, 04 жовтня 2024 12:06

Остапчук з дружиною відзначають другу річницю стосунків: історія кохання і романтичні фотосесії пари
9

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська

Український шоумен Володимир Остапчук відзначає другу річницю стосунків з третьою дружиною Катериною Полтавською. Про одруження пари стало відомо в березні цього року.

Gazeta.ua зібрала романтичні кадри закоханих і пропонує переглянути історію знайомства зіркової сім'ї.

Роман між Володимиром і Катериною закрутився, коли жінка допомогла ведучому розблокувати сторінку в Instagram. Оскільки тоді працювала у сфері SMM. Все вдалося і блогерка написала: "Якщо колись буду виходити заміж, з тебе знижка на проведення".

За словами Полтавської, після першої зустрічі бачитися з Остапчуком вона не захотіла.

"Після першого побачення він зателефонував мені й запросив на каву, а я не хотіла другої зустрічі, тому в мене було дві секунди, щоб придумати, чому я не піду, і тому я не вигадала нічого розумнішого, ніж сказати: "А я не пʼю каву *пауза*… вранці". Він відповів, що окей, але потім, коли ми таки зустрілися, сказав, що подумав, що я дуже дивна, адже якщо каву пʼють, то саме вранці", - пригадувала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він не такий, як усі" - дружина Павліка припиняє "копатися" у причинах мовленнєвої затримки сина

Стосунки перейшли на новий рівень, коли блогерка вирішила потурбуватися про коханого й приготувала сирний суп у нього вдома. Відтоді пара почала жити разом. Пізніше жінка зізнавалася, що страву готувала вперше.

Володимир і Катерина не робили пишної церемонії. Вони таємно розписалися, а весілля вирішили відгуляти пізніше. Та вже у липні цього року стало відомо, що подружжя чекає сина, якого вже назвали Тимофієм. Майбутня мати тоді зазначала, що зроблять святкування, коли дитині буде два роки.

Попри 16-річну різницю у віці, закохані почуваються комфортно одне з одним і майже не сваряться. За словами жінки, у них бувають лише побутові суперечки.

"Вова дуже любить, щоб всі речі завжди лежали на своїх місцях. Заходить на кухню, каже: "Чому відкрита пачка паличок лежить на столі, а не в полиці?". Ну крінж. Мене це так вибісило, що літали ці палички потім по всьому будинку. І збирав він їх", - казала раніше Полтавська.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Український гуморист Юрій Ткач пережив серйозну кризу в стосунках з дружиною Вікторією. Артист зазначив, що подружжя замовчувало проблеми, в результаті чого вони накопичилися.

Зараз ви читаєте новину «Остапчук з дружиною відзначають другу річницю стосунків: історія кохання і романтичні фотосесії пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі