вівторок, 12 березня 2024 15:09

Зірка "Жіночого Кварталу" стала матір'ю вперше: фото
4

Аліна Блажкевич народила первістка
Фото: instagram.com/alinablazhkevych
Аліна Блажкевич з чоловіком
Аліна Блажкевич з чоловіком
Аліна Блажкевич народила первістка

Зірка "Жіночого Кварталу" Аліна Блажкевич народила первістка.

У своєму Instagram жінка опублікувала фото малюка, якого назвали Андрій. Однак обличчя дитини акторка не показала, а в якості привітання попросила підписників задонатити для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 41-річна зірка "МастерШеф" Ліза Глінська стане матір'ю вперше

"Всім привіт! Хотіла всім розказати, що на світ з'явився чудовий хлопчик Андрій. Ми з Ромою (чоловіком - Gazeta.ua) стали офіційно дорослими і дуже щасливими. Поки вам його не покажу, бо я вас знаю, вам би комусь та й наврочити. А воно мені не треба. Всі деталі розповім потім! Головне, що це найбільша радість, яку я коли-небудь відчувала в житті. Я бажаю Андрійку жити в щасливій і мирній країні. Тому ми хочемо допомогти закрити збір на мавік. Якщо хочете привітати Андрійчика з приходом у цей світ, то привітання скидайте на банку", - написала Блажкевич.

Лілія Ребрик розказала, як себе почуває під час третьої вагітності. Вона зізналась, що попередні дві вагітності вона страждала від токсикозу. "А втретє нарешті на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приборкала. Так що вже місяць я кайфую", - сказала зірка.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Жіночого Кварталу" стала матір'ю вперше: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі