четвер, 18 серпня 2022 18:22

Зірка "Жіночого кварталу" розповіла, в якій країні народжувала вдруге та чи був поруч чоловік
5

Акторка і співачка Віра Кекелія поділилася, в якій країні народжувала. 8 серпня зірка "Жіночого кварталу" вдруге стала матір'ю.

Кекелія вирішила народжувати сина в столиці Грузії – Тбілісі. Зазначила, що вирішила це спонтанно. В Україні було небезпечно через війну. До того ж, батько акторки грузин. Тому вирішила народжувати на батьківщині тата.

"Якщо чесно, я до останнього не розглядала Грузію, Тбілісі. Але якось я завжди прислухаюся до своєї інтуїції, і щось спрацювало всередині і сказало мені: "Так, треба збирати валізи, забирати своїх батьків із Харкова і їхати. По-друге, мій тато – грузин, і в Тбілісі в нас дуже багато родичів. Чомусь мені здалося, що другий хлопчик, якщо він народиться на землі його дідуся, то він буде дуже мужній чоловік", – зізналася зірка.

Чоловік Віри Роман Дуда не був присутнім фізично на пологах. Утім, подружжя планувало спільні пологи.

"Кожен день, від першого дня народження, із самих процесів народження дитини... Під час пологів онлайн Рома був зі мною на зв'язку, тому що для нас це дуже важливо – ми хотіли разом народжувати другу дитину. Але вже вийшло, як вийшло", – поділилася ведуча.

Акторка і співачка Віра Кекелія поділилася, в якій країні народжувала
Фото: instagram.com/kekeliavera
8 серпня зірка "Жіночого кварталу" вдруге стала матір'ю
Зірка народила сина Матвія музиканту Роману Дуді
Також пара виховує 1,5-річного сина Івана
Акторка і співачка Віра Кекелія поділилася, в якій країні народжувала

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скічко, Вакарчук і не тільки: у кого з українського шоубізу народилися діти під час війни

До речі, Кекелія пригадала цікаву історію, як Роман передбачив народження другого сина. Ще коли вони не планували знову стати батьками, їхнього первістка Івана незнайомці називали Матвієм. Тоді ж чоловік Кекелії сказав, що щось у них буде, і це щось – Матвій.

"Ми коли з моїм чоловіком Романом гуляли на дитячому майданчику з Ванею, до нас декілька разів підходили діти, і казали на Ваню: "О! Це ж Матвій!". Хоча вони бачили одне одного вперше. І от таких випадків у нас було декілька. Я ще не була вагітною, навіть ми нічого не планували. І тоді чоловік на мене подивився і каже: "Слухай! Напевно щось скоро буде, і це буде Матвій!". Воно так і вийшло", – розповіла знаменитість.

Акторка ще залишається у Грузії. Зірка поки не знає, коли повернеться додому, але дуже цього хоче. Кекелії потрібно вирішити певні питання з документами для новонародженого. Щойно зірка це зробить, то повернеться до України.

Віра Кекелія та Роман Дуда познайомилися на вокальному шоу "Голос країни", де були учасниками команди Сергія Бабкіна.

Віра і Роман майже одразу почали жити разом. 8 вересня 2017 року чоловік освідчився обраниці. 17 жовтня 2017 року пара одружилася.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Жіночого кварталу" розповіла, в якій країні народжувала вдруге та чи був поруч чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі