четвер, 29 квітня 2010 13:14

Зірка "Сексу у великому місті" шокована своєю фігурою (ФОТО)

 

Актрисі Кім Кеттролл довелося набрати вагу для нового фільму "Міс Січень", в якому вона зіграла старіючу порнозірку. За наполяганням режисера картини зірка "Сексу у великому місті" погладшала на 7 кг і, на її думку, це стало убивчим для її зовнішнього вигляду.

"Спочатку Кіт (режисер) переконував мене набрати цілих 15 кг! Це потрібно було зробити за короткий відрізок часу, але я не могла так недбало поставитись до свого здоров'я, тому що мені не довелося б скористатися порадами дієтолога - на це елементарно не вистачало часу", - заявила Кеттролл.

"Кінець кінцем я погладшала на 7 кг, і це далося мені досить легко - я просто не ходила до спортзалу. Проте коли я вперше побачила фільм, то відчула шок: я просто не могла впізнати в цій жінці себе. Розумієте, там не було мого духу - духу Кім", - зазначила актриса.

"Здавалося, що це не я, а абсолютно чужа людина. Будь-яка жінка, а тим більше актриса, хоче виглядати на всі сто: бажаною, сексуальною і жіночною, і я - не виключення, тому мій новий зовнішній вигляд дійсно налякав мене", - поскаржилася 53-річна зірка.

POPCORNNEWS

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сексу у великому місті" шокована своєю фігурою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі