середа, 27 грудня 2023 17:26

Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару показала родичів нареченого і підготовку до весілля
3

Ірина Сопонару розповіла, як готувалася до весілля у Великій Британії
Фото: instagram.com/irinasoponaru
Ірина Сопонару розповіла, як готувалася до весілля у Великій Британії
Ірина Сопонару розповіла, як готувалася до весілля у Великій Британії

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару відкрила завісу особистого життя. Як відомо, гумористка виходить заміж за британця Ріса.

У своєму Instagram вона вперше показала батьків свого майбутнього чоловіка.

"Ми зустрілися з родиною, було дуже весело. З татом Ріса і його сім'єю ми мали Christmas lunch. Ми пограли в бінго. Я вперше в житті грала в бінго, виграла 20 фунтів. Дуже щаслива, бо я ніколи нічого не виграю і тепер думаю, куди краще інвестувати свої статки. За день до Різдва ми приїхали до сестри коханого, там була його мама, його сестра, в неї маленька дитина, чоловік, ми з малим побачились. Зранку ми обмінялися подарунками, потім в нас був ланч, потім ми приїхали до моєї сестри і вже в нас тут був Christmas dinner. Вже такий, більш український традиційний, різдвяна вечеря", - поділилась Сопонару в програмі "ЖВЛ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Порушує цінності і кордони" - колишня Остапчука сказала, чи шкодує про шлюб з ним

Додала, що зараз вони активно готуються до весілля.

"Я дуже плекала надію в грудні закрити питання з сукнею, туфлями, якісь такі організаційні питання. Дещо ми вирішили, ми забукали ресторан, ведучого. Але суто вже свої дівчачі справи я не встигла зробити, адже ми поїхали наступного дня, коли я закінчила роботу. Тому я тут сходила в магазин і я собі придбала космічно чарівні туфлі на весілля. Я в них буду почуватися справжньою англійською принцесою", - сказала Ірина.

Наречений Ірини Сопонару працює дистанційно у компанії, яка виготовляє біологічно активні добавки. Найпопулярніший продукт - це серія засобів від випадіння волосся для чоловіків, розповідала зірка.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару показала родичів нареченого і підготовку до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі