пʼятниця, 28 вересня 2018 03:58

Зірка "Голосу країни" розповіла, як їй працюється з Зеленським
4

Українська співачка і учасниця "Жіночого Кварталу" на "1+1" Віра Кекелія дала відверте інтерв'ю виданню "Телескоп" і розповіла про майстер-класи Володимира Зеленського, знаках Всесвіту і про те, чи потрібно жертвувати кар'єрою заради материнства.

Віра розповіла, що Володимир Зеленський приділяв увагу кожній учасниці "Жіночого Кварталу" на репетиціях:

"Не дивлячись на велику кількість проектів, Володимир завжди сповнений сил та енергії. Кожній учасниці "Жіночого Кварталу" він може розповісти, що і як потрібно робити, кожну направить в правильне русло і пояснить помилки. Я намагалася залишатися на всіх його майстер-класах, навіть якщо вони не стосувалися моїх сценок. Хотілося почерпнути якісь прийоми, навички, інструменти для виступів. Дивлячись на Володимира і його дружину, яка завжди поруч, я розумію, що сила чоловіка - в його жінці. Тому впевнена, що з "Жіночим кварталом" студія "Квартал 95" стане ще сильнішою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець та зірки "Голосу країни" представили "Жіночий квартал"

Також Віра зазначила, що новий гумористичний проект допоможе чоловікам відкрити для себе жіночі таємниці і навчитися краще розуміти представниць слабкої статі:

"Ми будемо торкатися теми сексу, стосунків, жіночої логіки, побуту та багато чого іншого. Жіноча голова - цілий лабіринт, в якому ми і самі іноді губимося! Що ж залишається чоловікам? Можливо, за допомогою цього проекту вони зможуть трохи краще нас зрозуміти".

Крім того, популярна співачка поділилася своїм рецептом успіху і зізналася, що вірить у силу Всесвіту:

"Я постійно продовжую вчитися. Щось вдається, щось ні. Єдине, знаю, що іноді потрібно відпустити якісь питання, що нас турбують, і просто довіритися Всесвіту. Тоді він направить нас туди, куди потрібно. Це буває складно, але якщо ми наважуємося на такий крок, то все виходить дуже круто".

Найближчим часом Віра Кекелія планує випустити нову пісню, а також разом з чоловіком Романом Дудою готує музичний сюрприз для шанувальників - дуетну композицію до першої річниці весілля в жовтні.

Пара вже замислюється про поповнення в родині. В інтерв'ю для редакції "Телескоп" Віра зізналася, що не планує залишати сцену в разі появи малюка:

"Материнство ніяк не може зашкодити кар'єрі. Воно, навпаки, сприяє розвитку. Заради дітей ми намагаємося бути кращими, готові мчати на всіх парах, щоб забезпечити їм майбутнє і сьогодення".

Шостого жовтня о 21:15 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового гумористичного проекту "Жіночий Квартал" від студії "Квартал 95", учасницями якого стали 14 красунь.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Голосу країни" розповіла, як їй працюється з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі