вівторок, 02 квітня 2024 15:57

Зірка "Беверлі-Гіллз 90210" підтримала Україну та звернулась до світу
3

Габріель Картеріс
Фото: instagram.com/gabriellecarteris
Габріель Картеріс
Габріель Картеріс

Американська акторка Габріель Картеріс, відома своєю роллю Андреа Цукерман у перших сезонах серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" публічно підтримала Україну у війні з Росією.

Знаменитість звернулась до українців.

"Я тут, щоб звернутися до українського народу. Я хочу, щоб ви знали, що ви не самі. Люди в усьому світі бачать, з якою хоробрістю і силою ви боретеся, захищаючи наші спільні цінності - демократію та свободу", - наголосила Габріель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музикант гурту Twenty one Pilots підтримав Україну оригінальним способом

Крім цього зірка закликала світ допомагати українській армії.

"Людям в усьому світі, які бачать це відео: благаю вас, зверніться до своїх лідерів. Будьте з нами і допоможіть зупинити це безумство, поки ще не пізно. Ви запитаєте: "Як допомогти?" Ви можете жертвувати кошти на українські ініціативи, такі як UNITED24. Разом ви можете допомогти покласти край корупції та репресивному режиму, який контролює Росію і загрожує миру в усьому світі. Якщо не зараз, то коли? Якщо не ми, то хто? Дякуємо вам", - підсумувала Картеріс.

Американський репер Snoop Dogg на своєму концерті артист показався у прикрасі від українського дизайнера у вигляді соняшника з синьою пелюсткою. Її створив Андрій Хромченко з каліфорнійським брендом King Ice. Ціна виробу складає $152.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Беверлі-Гіллз 90210" підтримала Україну та звернулась до світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі