четвер, 03 січня 2013 10:36

Засновник Playboy Г'ю Гефнер одружився на 26-річній фотомоделі з другої спроби

Засновник відомого американського чоловічого журналу Playboy 86-річний Г'ю Гефнер і його 26-річна наречена - фотомодель Крістал Харріс, яка раніше втікла від нього перед самим весіллям, одружилися в переддень Нового року, повідомляє інформаційний портал TMZ.

Харріс у червні 2011 року відмовилася виходити заміж за Хефнера, який старший за неї на 60 років. Таке рішення вона прийняла за чотири дні до весілля, яке планувалося провести з розмахом в легендарному будинку Playboy Mansion у присутності 300 гостей. Через рік пара помирилася, і Харріс знову стала жити разом з Гефнером, а нещодавно вони знову вирішили одружитися. Четвертого грудня пара отримала дозвіл на шлюб.

Церемонія одруження пройшла ввечері 31 грудня в колі родини та близьких друзів, але новорічну вечірку у Нью-Йорку в особняку Playboy Mansion відгуляли з розмахом.

На початку 2010 року Хефнер завершив процес розлучення зі своєю другою дружиною Кімберлі Конрад. Перший шлюб Хефнера закінчився розлученням в 1959 році.

Зараз ви читаєте новину «Засновник Playboy Г'ю Гефнер одружився на 26-річній фотомоделі з другої спроби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі