вівторок, 04 грудня 2012 09:33

Г'ю Гефнер вирішив знову одружитися з нареченою-втікачкою

Засновник відомого американського чоловічого журналу Playboy, 86-річний Г'ю Гефнер спробує знову зв'язати себе законними узами шлюбу з нареченою, яка раніше втікала від нього перед самим весіллям. 26-річна фотомодель Крістал Харріс в червні 2011 року відмовилася виходити заміж мільйонера, який старший за неї на 60 років.

Таке рішення модель, яка знімалася в Playboy, прийняла за чотири дні до майбутнього весілля. Урочистість планувалося провести з розмахом в легендарному будинку Playboy Mansion у присутності 300 гостей. Однак третьому шлюбу засновника відомого журналу так і не судилося стати реальністю.

І ось через рік пара помирилася, і Харріс знову стала жити разом з Гефнером. За інформацією обізнаних джерел, у пари встановилися добрі стосунки, і вони "нещодавно вирішили спробувати знову випробувати почуття і одружитися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Г'ю Гефнера покинула наречена

На майбутньому весіллі, про дату якого не повідомляється, будуть присутні "тільки близькі друзі і члени сім'ї". Джерела з оточення Playboy повідомили, що "Харріс відчуває, що її гучна сварка з Гефнером пішла їй на користь. Вона навчилася бути незалежною".

На початку 2010 року Гефнер завершив шлюборозлучний процес зі своєю другою дружиною Кімберлі Конрад. Перший шлюб відомого борця за сексуальну свободу, права секс-меншин і легалізацію марихуани закінчився розлученням в 1959 році.

Журнал Playboy є одним з найвідоміших у світі брендів. Перший номер видання вийшов 51-тисячним тиражем в грудні 1953 року. В даний час Playboy випускається на різних мовах у всьому світі.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Гефнер вирішив знову одружитися з нареченою-втікачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі