середа, 26 грудня 2012 12:23

Playboy назвав найкращі автомобілі 2012 року
11

Вартість автомобіля в США починається від 83 500 доларів.
Фото: Фото: vesti.ru
Shelby Mustang GT500 коштує від 54 995 доларів.
"Заряджений" баварський седан продається в Америці за початкові 92095 доларів.
Chevrolet Camaro ZL1 пропонується на ринку США за 55 250 доларів.
Коштує електрокар від 37 415 доларів (без урахування місцевих знижок і субсидій).

Чоловічий журнал Playboy склав свій список "Найкращих автомобілів" в різних класах, підвівши короткі підсумки року, що минає.

"Chrysler рятує свого рятівника, утримуючи Fiat від краху. Toyota і Honda надолужують згаяне. Hyundai і Kia задають жару. Детройт взагалі шокує, видаючи одні з кращих автомобілів в історії. Ціни на бензин варіюються близько 4,5 долара за галон, так що електрокари хоч і продовжують поліпшуватися, але революцію поки не влаштували. Porsche, Benz, BMW і Audi досі задають стандарти, в той час як пачка в 25 штук дозволить купити динамічне, задньопривідне японське спорткупе. І навколо ще повно всього цього екзотичного металу - McLaren, Ferrari, Jaguar. Ми всі випробували і зібрали самі гідні серед нових моделей", - зазначає видання.

Найкращим з найкращих став Porsche 911 в сьомому поколінні. Цей автомобіль, на думку Playboy, заслуговує усіляких похвал.

"Уявіть собі подружку, яка буде всім, чим захочете, і тоді коли захочете, або олімпійця, який обійде Усейна Болта і при цьому буде ще й завжди вишуканим. Це і є нове покоління Porsche 911, машина, яку інженери продовжують покращувати з 1963 року ", - характеризує переможця Playboy.

Базова вартість новинки в США складає $82,1 тис., але журналові більше сподобався варіант за $93,7 тис.

"Найгарячішим" родстером був названий Mercedes-Benz SL550. Новий родстер, на думку Playboy, є "добре спорядженим болідом з повністю алюмінієвим кузовом, тоннами потужності і плавлячим шини моментом".

Найкращим позашляховиком став Range Rover в четвертому поколінні. "Найкращий стає тільки кращим", - так характеризує журнал новинку, відзначивши за результатами тесту, що це ідеальний SUV.

Найкращим спортивним седаном названий BMW 5 Series в М-версії. Автомобіль оснащений турбованим 8-циліндровим двигуном потужністю 560 к.с., "високоінтуітівною" навігаційною системою, з якою "може впоратися навіть дитина" та іншими принадами, пропонованими підрозділом M GmbH.

Найкращим новачком визнаний Cadillac, який випустив на ринок новий ATS.

У номінації "Електрична ера" першою стала Honda зі своїм електромобілем Fit EV. "Цікава стильна маленька штука", як охарактеризував машину Playboy. За даними видання, зарядити автомобіль від 0 до 100% можна швидше, ніж переглянути "Хрещений батько. Частина 2".

Найбільш вигідною покупкою Playboy вважає Subaru BRZ і його побратима, що випускається під брендом Scion. "Доступні, стильні задньопривідні японські GT", - вважає Playboy.

У номінації "Американський масл-кар" найкращого вибрати не змогли, так і залишили відразу двох претендентів - Chevrolet Camaro ZL1 і Shelby Mustang GT500.

"Найбільш універсальним" став Audi Allroad.

"Відповідальна їзда" - в цій дивній для Playboy номінації найкращим був обраний Mazda3.

"Гаряча екзотика" - в цій номінації переможцем став McLaren MP4-12C. Видання відзначає величезний досвід автомобілебудівної компанії в "Формулі-1", чимала частина якого знайшла відображення і в дорожніх суперкарах марки.

Зараз ви читаєте новину «Playboy назвав найкращі автомобілі 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі