вівторок, 05 січня 2021 11:34

"Заробили по 3 тис. грн" - Jerry Heil згадала, як колядуванням отримала перший заробіток

Виконавиця Jerry Heil поділилася дитячими спогадами і розповіла, як заробляла гроші на Різдво. Артистка зазначила, що вона з друзями з музичної школи колядує останні 10 років.

"Колись ми вивчили альтернативний текст на музику Леонтовича "Щедрик". Тепер щороку чекаємо дня, коли підемо розносити щастя по будинках. Пам'ятаю, якогось року ми заробили по 3 тис. грн на кожного. Тоді зрозуміли, що це наша "золота жила", - згадала співачка.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Співачка розповіла, як заробила перші гроші на Різдво
Співачка розповіла, як заробила перші гроші на Різдво

Також Jerry Heil зізналася "Новому каналу", що думає над тим, щоб створити власну колядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми святкуємо 2 Різдва" - Ведучий Остапчук поділився планами на новорічні свята

"Усе життя співала в хорі і, зрозуміло, до новорічного періоду ми завжди виступали з цими фольклорними піснями. Це не могло не надихати на власні твори. Цьогоріч я вже записала TikTok-версію відомої колядки "Добрий вечір тобі", - додала зірка.

Хореографиня Олена Шоптенко поділилася спогадами про найнезвичніший Новий рік. Коли ще працював її з Дмитром Дікусаром балет "Китч", вона виступала в новорічну ніч. Під час цього з нею стався курйоз, який вона запам'ятала.

Зараз ви читаєте новину «"Заробили по 3 тис. грн" - Jerry Heil згадала, як колядуванням отримала перший заробіток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі