вівторок, 29 грудня 2020 17:45

"Ми святкуємо 2 Різдва" - Ведучий Остапчук поділився планами на новорічні свята

"Ми святкуємо 2 Різдва" - Ведучий Остапчук поділився планами на новорічні свята
Остапчук розповів, які подарунки подружжя дарить один одному. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Шоумен та ведучий Володимир Остапчук розповів, як буде відзначати зимові свята. Це буде перший Новий рік, який він відсвяткує разом з дружиною Христиною.

Про плани на свята Остапчук розповів за лаштунками зйомок шоу "Де логіка", яке навесні покаже "Новий канал".

"Скоріше за все буду святкувати Новий рік з дружиною вдома у компанії друзів. У січні плануємо з'їздити в гості до наших батьків. Або ж було б круто, якби у них вийшло приїхати погостювати до нас, і ми б зібралися всі разом. Що стосується традицій, ми завжди збиралися родиною на Різдво за великим дружнім столом. Сподіваюся, не будемо змінювати традиції і зробимо це вже у 2021-му, на православне Різдво. До речі, тепер ми в сім'ї святкуємо 2 Різдва, адже Христина — католичка", - поділився стендап-комік.

Остапчук розповів, які подарунки подружжя дарить один одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Остапчук зізнався, яке відхилення мав у дитинстві

"Ми домовляємося заздалегідь, які подарунки і кому ми даруємо. А сюрпризом можуть бути дрібнички без приводу і не лише на свята. А от подарунки для дітей — це завжди сюрпризи", - додав ведучий.

Зірки українського шоу-бізнесу поділилися традиціями святкування Нового року та Різдва. Артисти розповіли, що новорічні свята вони мають відзначати в сімейному колі. Співачка Tarabarova зустрічає Новий рік на сцені, але 1 січня зустрічається з сім'єю.

Зараз ви читаєте новину «"Ми святкуємо 2 Різдва" - Ведучий Остапчук поділився планами на новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі