середа, 16 квітня 2008 08:44

Жанна Фріске розтягнула зв"язки на нозі (ФОТО)

Сексапільна співачка Жанна Фріске, повернувшись на проект "Цирк" через рік, не розрахувала сили і розтягнула зв"язки на правій нозі, репетируючи новий номер.

"Я робила розтяжку, - розповіла Жанна лікареві. - Як завжди, сіла на шпагат і почала тягнутися, але щось пішло не так."

Артистка раптово відчула такий різкий біль в литковому м"язі, що голосно крикнула. Побачивши, що Жанні погано, організатори покликали лікаря, що чергував в цирку. Ескулап оглянув чарівну ніжку співачки і наклав їй тугу пов"язку.

Доктор заборонив Жанні сильно навантажувати травмовану ногу, але артистка і не подумала виконувати його вказівку. Якщо вона зараз припинить тренуватися, то не зможе брати участь в проекті і цим підведе організаторів.

Не дивлячись на сильний біль, секс-символ вітчизняної естради щодня проводить на манежі по декілька годин і не дає собі поблажок.

Нагадаємо, Жанна Фріске братиме участь в другому сезоні суперпроекту Першого каналу "Цирк". Декілька зірок торішнього "Цирку із зірками" складуть конкуренцію кращим нинішнім учасникам шоу.

Окрім Жанни, в програмі також засвітяться Сергій Лазарев, Євгеній Стичкин і Єфим Шифрін. П"ятою учасницею проекту повинна була стати Ксенія Собчак, але знаменита "блондинка в шоколаді" не з"являється на тренуваннях, а недавно заявила, що на час зйомок виїжджає на гастролі, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске розтягнула зв"язки на нозі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі