середа, 19 вересня 2012 17:06

Жанна Бадоєва виходить заміж

Жанна Бадоєва виходить заміж
Телеведуча замислилась про весільну сукню Фото: ivona.bigmir.net

Колишня дружина Алана Бадоєва, Жанна виходить заміж за нового кавалера — американського бізнесмена Сергія Бабенко. Про це Gazeta.ua повідомили її піарщики.

"Жанна Бадоєва найближчим часом збирається вийти заміж і вже серйозно замислюється про шлюбну сукню. Спочатку Бадоєва планувала пошити вбрання в українських модельєрів, але будучи недавно на показі британського дизайнера Деббі Вінгхем, вирішила замовляти в неї. Вони вже обговорили фасон майбутнього вбрання", - йдеться у повідомленні.

Сама Жанна каже, що дешевші сукні дизайнерки їй сподобались.

"Я знаю, що багато українських селебрітіз розкритикували колекцію Вінгхем. Але ж в каталогах у неї є й інші сукні. І не дарма її вбрання обирають багато голлівудських актрис, в тому числі і зірка "Титаніку" актриса Кейт Вінслет. Звичайно, я не заробляю стільки, щоб шити собі найдорожчу в світі сукню, та й в цьому нема необхідності. Деббі запропонувала мені більш демократичні і цікаві варіанти", - стверджує Бадоєва.

Весілля гулятимуть в Києві та Америці. Всі витрати на себе бере наречений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва відмовиться від прізвища колишнього чоловіка лише після одруження

Для Бадоєвої це буде третій шлюб. Місяць тому вона розійшлася зі своїм другим чоловіком Аланом Бадоєвим, бо в них, за словами Жанни, "закінчилась любов". До того пара вже два роки не жила разом.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі