середа, 30 травня 2012 17:08

Жанна Бадоєва жила в семизірковому готелі

Жанна Бадоєва жила в семизірковому готелі
Телеведуча жила навіть у хостелі Фото: glavred.info

Жанна Бадоєва в Мілані жила в семизірковому готелі. Це один із двох готелів світу, які мають статус "семи зірок". Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Готелів в моєму житті було не менше, ніж літаків. Бувала як і в найбільш розкішних, так і в найдешевших. В Бразилії в Сан-Пауло жила в хостелі. До того думала, що хостел - це щось таке брудне, заселено незрозуміло ким. А тут двоповерхові будиночки, зелений дворик, бари і столики. На вході зустрічає сама хазяйка. Таке враження, що приїхав до когось на дачу. Хтось робить каву, хтось розмовляє по скайпу. Чути то французьку мову, то німецьку, то англійську. Живе не лише молодь, а 50-річні люди. Всі з рюкзачками і ноутбуками. Коли дізнались, що ми з України, запитали, якою мовою в нас говорять. Відповідаю, що російською і українською. А вони тоді: "А як же ви одне одного розумієте?", - розповіла телеведуча.

В Мілані Бадоєва жила в 7-зірковому готелі.

"Центрального входу і великого холу в готелі нема. Все так продумано, що з іншими гостями не зустрічаєшся взагалі. Вхід з арки позаду готелю. Стоїть швейцар біля ліфта, який привозить на рецепцію. Там вітаються, запитують прізвище і проводять в номер. В номері нічого такого, що кидається в очі. Але дуже продумано по комфортності. Якщо щось хочеш — натискаєш на кнопку і тобі все приносять. Хочеш тренажер — зараз буде. Або: "Вам не подобаються штори? Ми можемо їх змінити. Якого кольору хочете? Зеленого чи білого?". Я нічого не змінювала", - підкреслила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Бадоєвих винаймає квартиру і має будинок у Туреччині

На днях Жанна повідомила, що йде із програми "Орел и решка". Тепер вона буде одним із суддів шоу "Майстершеф" на каналі СТБ.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва жила в семизірковому готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі