четвер, 09 грудня 2010 10:31

За напад на Леонардо Ді Капріо жінку посадять на два роки

За напад на Леонардо Ді Капріо жінку посадять на два роки

Жінка, котра розбила знаменитому голлівудському акторові Леонардо Ді Капріо обличчя пляшкою, була засуджена до двох років ув'язнення у в'язниці штату Каліфорнія. Верховний суд Лос-Анджелеса оповістив в середу, 8 грудня, вирок щодо 40-річної Арети Вілсон, колишньої фотомоделі. Леонардо Ді Капріо, якому після нападу Вілсон була потрібна допомога хірурга, при виголошенні вироку в будівлі суду не був присутній.

Зазначимо, що суд виніс Ареті Вілсон відносно м'який вирок: за напад на актора їй загрожувало тюремне ув'язнення строком до семи років. Оскільки жінка вже близько року знаходиться у в'язниці, їй належить провести за гратами всього рік.

Нагадаємо, що інцидент стався в липні 2005 року під час вечірки, яку влаштовував в Голлівуді продюсер Рік Саломон. За ствердженням самої Вілсон, вона прийняла Ді Капріо за свого екс-дружка, і ударила його в обличчя розбитою пивною пляшкою. В результаті удару були сильно пошкоджені ліва брова і вилиця артиста, і в лікарні йому наклали більше десяти швів.

Після нападу на голлівудську знаменитість Арета Вілсон втекла до Канади, але влітку минулого року вона була арештована поліцією. Арета відмовляється визнавати себе винною, проте вона була поміщена під варту на час судових розглядів, у зв'язку з високою ймовірністю втечі.

Захист стверджував, що рани, отримані артистом, були незначними. Але суддя, який вів цю справу, вважає, що різані рани, котрі вимагали втручання хірурга, були небезпечними.

Сам Леонардо Ді Капріо не любить коментувати цю історію. З часу неприємної події Леонардо часто носить в публічних місцях бейсболки з довгими козирками, приховуючи своє обличчя від цікавих.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «За напад на Леонардо Ді Капріо жінку посадять на два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі