вівторок, 23 листопада 2010 11:26

Леонардо Ді Капріо ледве не згорів у літаку

Леонардо Ді Капріо ледве не згорів у літаку

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо хотів вилетіти до Росії, щоб відвідати "тигровий саміт", який відкрився сьогодні. Міжнародний форум з питань, пов'язаних зі збереженням популяції амурського тигра, зібрав у Санкт-Петербурзі безліч учасників, в тому числі і прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Однак, актору не вдалося потрапити до Росії, оскільки у літака, в якому він летів загорівся лівий двигун. Boeing 767довгий час кружляв над аеропортом Кеннеді, витрачаючи паливо, і потім здійснив аварійну посадку. На злітно-посадковій смузі лайнер зустрічали 25 пожежних машин і 106 пожежників. Як визначили потім фахівці, спалах двигуна спровокував сильний удар, причину якого з'ясує експертиза.

"Двигун просто вибухнув, - розповів командир корабля капітан Андерсон, - Я літаю вже багато років, але ще не бачив нічого подібного".

Численні випадкові очевидці події, які раптово побачили, що в небі світиться літак, одразу почали телефонувати в службу порятунку 911. Вони були впевнені, що полум'я охопило літак цілком.

Весь цей час пасажири на борту панікували, ніхто з них не постраждав. У салоні лайнера різко згасло світло, люди заплакали і закричали.

"Усі відразу пішли випити що-небудь. Я була дуже налякана. Я не плакала в літаку, але після того, як ми приземлилися, я розридалася, тому що в мене є донька, і я думала, що я ніколи не побачу її знову", - розповіла 32-річна москвичка Олена Шальнова.

Прес-аташе Леонардо Ді Капріо повідомив US Magazine, що актор "хотів би висловити свою подяку членам екіпажу, які зуміли безпечно посадити літак". Вже на землі Ді Капріо потис пілотам руки і роздав автографи.

Повідомлялося, що розглядається можливість прильоту зірки на приватному літаку, проте поки що Ді Капріо до Санкт-Петербурга так і не дістався.

Нагадаємо, актор виконає головну роль у фільмі компанії Warner Bros, що розповідає про розслідування вбивства 35-го президента США Джона Кенеді.

NewYork Daily News

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо ледве не згорів у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі