четвер, 04 листопада 2021 13:22

За $250 тис. ЗМІ дізналися, яку має квартиру "холостячка" Огнєвіч
5

Співачка і героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч живе в елітному житловому комплексі Києва - на Новопечерських Липках. А їздить зірка на корейському авто Hyundai Grandeur за $20 тис.

Раніше в інтерв'ю Огнєвіч зізнавалася, що двокімнатнку квартиру подарували їй батьки. Розповідала, що їм довелося продати майно в Криму, аби купити зірковій доньці квартиру в елітному мікрорайоні столиці. За даними журналістів програми "Викриття", зараз ріелтори оцінюють такі помешкання, як в Огнєвіч, у $250 тис.

Співачка і героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч живе в елітному житловому комплексі Києва - на Новопечерських Липках
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Співачка і героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч живе в елітному житловому комплексі Києва - на Новопечерських Липках
Раніше в інтерв'ю Огнєвіч зізнавалася, що двокімнатнку квартиру подарували їй батьки
Зараз ріелтори оцінюють такі помешкання, як в Огнєвіч, у 0 тис.
Зараз ріелтори оцінюють такі помешкання, як в Огнєвіч, у 0 тис.

Дарчий договір на квартиру площею 79 кв. м оформили сім років тому. Співачка ділилася, що двокімнатне помешкання переробила на студію. А в інтер'єрі дотримується мінімалізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошовий уперше показав трикімнатну квартиру, в якій мешкає з дружиною і доньками

Журналісти програми дізналися, що сусідами Огнєвіч в елітному ЖК є політики Володимир Гройсман та Олександр Скічко, а також провідний кардіохірург України, директор Інституту серця Борис Тодуров.

Артистка Злата Огнєвіч показала підтягнуту фігуру у сітчастому спідньому. Зірка вирішила пояснити, чому настільки розкуто поводиться в шоу: нещодавно її розкритикували за відвертий танець у четвертому випуску.

Зараз ви читаєте новину «За $250 тис. ЗМІ дізналися, яку має квартиру "холостячка" Огнєвіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі