четвер, 18 листопада 2010 10:33

З Наомі Кемпбелл злетіла перука (ФОТО)
5

Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл в московському ЦУМі урочисто відкривала показ Dennis Basso - американського бренду, обличчям якого вона є.

В очікуванні приїзду "темношкірої пантери" гості розглядали дизайнерські шубки, виконані з натурального хутра.

Коли Кемпбелл з'явилася на показі, по залу пробіг шепіт: "Ах, яка гарна!". Супроводжував модель сам Денніс Бассо. Але з Наомі сталося непередбачуване: її перука, якою модель прикриває лисину на голові вже вкотре сповзла. Здавалося, дівчина не бачила того, що відбувається і з задоволенням позувала для фотографів.

Знявши свою хутряну накидку, модель продемонструвала "ту саму лілову сукню", в якій вона знімалася для осінньо-зимової рекламної кампанії бренду. За порадою Денніса Бассо Кемпбелл приміряла на себе соболину шубку, декоровану вставками з каракульчі. Прийнявши пару професійних поз, Наомі зауважила, що таке пальто - знахідка для російської зими. Дизайнер ж розповів, на кого орієнтована його нова колекція:

"Створюючи колекцію, я адресував її енергійній, владній і бездоганно елегантній жінці. З одного боку, їй подобаються шикарні вбрання, з іншого - для неї важливий комфорт. Тому деякі моделі виконані в напівспортивному стилі і стилі мілітарі - думаю, російським жінкам вони повинні припасти до смаку", - зауважив дизайнер.

Закінчивши з імпровізованої фотосесією, Наомі Кемпбелл і Денніс Бассо перемістилися в ресторан, де їх уже чекали накриті столи, легкі закуски і ароматні вина. Звичайні гості, що зайшли в ресторан повечеряти, з цікавістю стежили за десятками фотографів. У результаті утворилася тиснява, і хвилин через 20 фотографів попросили залишити зал.

Spletnik/ kp.ru

Зараз ви читаєте новину «З Наомі Кемпбелл злетіла перука (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі