неділя, 21 квітня 2024 22:31

"З голоду не помру, не турбуйтеся" - Дімопулос розповіла про свій заробіток

"З голоду не помру, не турбуйтеся" - Дімопулос розповіла про свій заробіток
Співачка Санта Дімопулос розповіла про свій заробіток. Фото: .instagram.com/santadimopulos

Українська співачка Санта Дімопулос заявила, що має власний заробіток та спокійно може сама себе забезпечити.

Протягом 10 років артистка займається ресейлінгом, тобто купує брендові речі та перепродає їх. Також надає послуги коуча та психолога. Про це Дімопулос розповіла в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос сказала, що думає про поїздку сина в Україну до батька

"Дохід у мене є. Хто не в курсі, я вже понад 10 років володію успішним бізнес-ресейлом. Нещодавно створила онлайн ресейл-платформу. Також працюю як коуч, психолог, провідник. Тому з голоду не помру, не турбуйтеся", - поділилася співачка.

Дімопулос також зізналась, який основний висновок зробила після розриву стосунків із коханим. Виконавиця чимало чого усвідомила.

"Не будувати ілюзій, ні на що не чекати, сподіватися на себе, розвиватися, не йти на компроміси там, де лежать інтереси вашої душі, тримати стан і гармонію. Лише так даються ресурси та можливості", - зізналась артистка.

Співачка Санта Дімопулос розлучилась зі своїм чоловіком-бізнесменом Ігорем Кучеренком.

За словами Санти це трапилося давно, втім лише зараз вона наважилася про це розповісти. Експодружжя не має жодних образ один на одного і залишається друзями задля виховання дітей.

Зараз ви читаєте новину «"З голоду не помру, не турбуйтеся" - Дімопулос розповіла про свій заробіток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі