пʼятниця, 12 січня 2024 10:44

Санта Дімопулос сказала, що думає про поїздку сина в Україну до батька
3

Син Санти Діпомулос і Андрія Джеджули Даніель
Фото: instagram.com/santadimopulos
Син Санти Діпомулос і Андрія Джеджули Даніель
Син Санти Діпомулос і Андрія Джеджули Даніель

Співачка Санта Дімопулос висловилась про поїздку сина 15-річного Даніеля до батька Андрія Джеджули в Україну під час повномасштабної війни.

У своєму Instagram вона зазначила, що це було рішення хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена Санта Дімопулос виклала кадри з душу

"А як я могла не відпустити? Він вже доросла людина, яку я дуже люблю, поважаю і до якої я прислухаюся. Він скучив за батьківщиною, за Києвом, за татом, за бабусею, за друзями. Чи була я в захваті від цієї ідеї? О, ні! Але я відчувала, що все буде добре, хоч інколи і були безсонні ночі, коли прилітало. Я дуже хотіла, щоб він поїхав з нами на Балі, та він вирішив інакше. Він щасливий, що нарешті вперше від початку війни побував вдома", - сказала артистка.

Раніше Дімопулос відповіла на хейт щодо недостатнього висвітлення теми війни в Україні. Вона зазначила, що на Балі прилетіла на ретрит. Однак прихильники дорікнули жінці за те, що її блог перетворився на "гарний Instagram, не заплямований війною".

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос сказала, що думає про поїздку сина в Україну до батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі