понеділок, 08 жовтня 2012 09:27

Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської

Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської
У продюсера можуть трапитися передчасні пологи Фото: РИА Новости

Яна Рудьковська, знаходиться на сьомому місяці вагітності, ходить на шпильках і відмовляється лягати на збереження в лікарню. Лікарі бояться, що у неї трапляться передчасні пологи.

Останні місяці вагітності нелегко даються відомому продюсеру і дружині Олімпійського чемпіона Євгенія Плющенка. Припускають, що у Яни і Жені народиться хлопчик. Про це на своїй сторінці в Інтернеті написав сам фігурист. Для самого продюсера це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенка - друга дитина (і теж хлопчик).

Подружжя вже вирішило, що назвуть сина Сашком. Не так давно продюсер поділилася в своєму мікроблозі: "Сьогодні вперше відчувала ворушіння малюка! Це все-таки неймовірно приємно, відчуваю, що ним був виконаний як мінімум потрійний тулуп!"

Після того як Рудьковська вийшла заміж за Плющенка, який молодший дружини-продюсера на вісім років, їх тільки і питали про дитину. У шоу-бізнесі багато хто сумнівався, що Яна зважиться народити в 37 років.

Тому зараз, коли пологи вже близько, Рудьковська не приховує радості й гордості за свій стан. Але продюсер Діми Білана зізнається, що вона і лікарі бояться передчасних пологів. "Мої лікарі переживають, що я можу народити просто на роботі. Умовляють мене таки прилягти в лікарню", - зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти запідозрили вагітну Яну Рудьковську у вживанні алкоголю

Однак вагітна Рудьковська збирається замість рекомендацій лікарів супроводжувати коханого чоловіка на найближчих змаганнях. "Я відлітаю з ним на змагання в Японію і в Давос 9 листопада. Потрібно його підтримати! Ми полетимо на премію "Кращі спортсмени світу" - він отримає нагороду як найгучніший та найуспішніший "камбек" року. У мене буде вже восьмий місяць. Звичайно, буде важкувато. Але я хочу бути поряд з чоловіком", - повідомила Рудьковська.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі