пʼятниця, 08 липня 2022 15:46

Спецтема: Війна Росії проти України

"Вони загубилися" – Тополя пригадав, як потролив коміків з пропагандистського каналу РФ

"Вони загубилися" – Тополя пригадав, як потролив коміків з пропагандистського каналу РФ
Музикант Тарас Тополя потролив коміків з пропагандистського телеканалу РФ. Фото: instagram.com/antytila_official

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який з початком російської агресії працює військовим парамедиком на передовій, потролив якось коміків з російського телеканалу.

Він пригадав, що близько року тому пропагандистський канал запускав комедійний проєкт. Тоді ж хотіли викупити в гурту права на пісню "Бери своє". Про це зірка розповів у проєкті "Орестократія".

"То був якийсь дуже крутий проєкт, його робила команда "Камизяки". У них там прям купа грошей, усе клас. І вони звернулися до нас, бо хотіли зробити основною піснею цього проєкту наш трек "Бери своє". Ми сказали: "Так, добре, робіть. Ми вам зараз скидаємо рахунок – оплатіть нам, будь ласка, скиньте гроші одразу на Збройні сили України", – поділився музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібров емоційно висловився про родичів із РФ і Криму: "Вони там зашорені"

Після цього, за словами Тополі, росіяни не відповіли на пропозицію.

"Вони загубилися. Тобто у нас таке відношення до Росії і до російського ринку", – додав він.

Ведучий і шоумен Володимир Остапчук потролив росіян піснею "Ой у лузі червона калина". Також він переконав мешканців країни-агресорки сказати "Слава Україні". Це Остапчуку вдалося у чатрулетці (анонімному відеочаті, де можна спілкуватися з людьми з усього світу, використовуючи вебкамеру. – Gazeta.ua).

Він провів там 60 хв. З'ясував, що деякі не знають, коли в Росії День Конституції. Зате впевнено відповідають, скільки коштує пляшка пива. Перший співрозмовник Остапчука слухав повстанський гімн у відповідь на прохання ведучого заспівати російську пісню.

Зараз ви читаєте новину «"Вони загубилися" – Тополя пригадав, як потролив коміків з пропагандистського каналу РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі