середа, 11 серпня 2010 17:50

Волт Дісней купував чоловіків-повій за $100 та пестив хлопчиків

Волт Дісней купував чоловіків-повій за $100 та пестив хлопчиків
У США вийшла книга Дарвіна Портера "Голлівудський Вавілон знову завдає удару". Портер розкопав факти, які свідчать про те, що знаменитий мультиплікатор Уолт Дісней був геєм і педофілом.

Портер не полінувався поспілкуватися з тими, хто пам'ятає Діснея і з'ясував, що в дитинстві Уолт любив убиратися у мамині сукні, а також користувався її косметикою.

У 41 рік Дісней одружився, але Портер стверджує, що весілля було лише прикриттям. Дісней нібито орендував квартиру в Лос-Анджелесі, де його відвідували чоловіки-повії, яким він платив по $100 за ніч.

Також Портер пише, що Дісней був закоханий у хлопчика-актора Боббі Дрісколла, який уславився роллю в діснеєвському фільмі 1946 року "Пісня півдня", а в 1953 році озвучив Пітера Пена в однойменному мультфільмі.

Автор стверджує, що Дісней за кожної нагоди вкривав хлопчика "недбалими поцілунками".

"Дісней викинув мене, як мішок зі сміттям, щойно я перестав бути милим маленьким хлопчиком", - прокоментував у книзі сам Дрісколл.

Актриса Джейн Вайман додала: "Між Уолтом і Боббі було щось, про що всі вважали за краще мовчати, щось, що вимагало додаткового розслідування".

Боббі Дрісколл помер у 1968 році у віці 31-му віці. Розставшись з Діснеєм, він підсів на героїн і повністю відійшов від професії.

Його тіло змогли впізнати за відбитками пальців лише через кілька місяців після смерті.

У 2008 році студія Уолта Діснея відсвяткувала 85-річчя. Компанія була створена 16 жовтня 1923 року.

Нагадаємо, за офіційними даними МВС торік від педофілії в Україні постраждало 110 дітей

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Волт Дісней купував чоловіків-повій за $100 та пестив хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі