понеділок, 04 вересня 2023 10:59

Військовий вразив потужним співом на "Голосі країни"

Військовий вразив потужним співом на "Голосі країни"
Юрій Городецький обрав команду Дорофєєвої. Фото: Скріншот

Командир 28-ї окремої механізованої бригаді імені Лицарів Зимового Походу 25-річний Юрій Городецький заспівав пісню "Києве мій" у 13 сезоні "Голосу країни".

Під час виконання тренерські крісла розвернули Надя Дорофєєва та Іван Клименко, пише ТСН.

"Я почув пісню, почув академічний вокал. Спочатку подумав, що я можу зробити з таким учасником. Потім я відчув, що це настільки щиро, що це настільки по-справжньому. Ви настільки передали зміст, передали любов у тому, як ви співали, що я просто не зміг не повернутися", – зазначив Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва роздавала листівки, а Клименко збирав пляшки: як заробляли українські артисти

Городецький обрав команду Дорофєєвої.

"Ви навіть не уявляєте, яка це для мене честь. Дякую вам за щирість, дякую, що ви тут, дякую, що ви осяяли цю сцену своєю піснею, своїм голосом. Я вас не підведу, я вам обіцяю", – наголосила артистка.

Нагадаємо, 13-й сезон вокального шоу "Голос країни" стартував у неділю, 3 вересня. Його зйомки вперше в історії проекту проходили за межами України, а саме у Польщі за підтримки польського мовника TVP. Тренерські крісла у новому сезоні зайняли фронтвумен рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, продюсер та співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко, а також співачка Надя Дорофєєва.

Зараз ви читаєте новину «Військовий вразив потужним співом на "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі