пʼятниця, 17 лютого 2012 10:31

Вітні Х'юстон принизили в прямому ефірі

Вітні Х'юстон принизили в прямому ефірі

Ведучі популярного в США ток-шоу на радіо Джон Кобілт і Кен Чампоу були покарані тимчасовим відстороненням від ефіру за "нетактовність і некоректність" відносно померлої 11 лютого у віці 48 років співачки Вітні Х'юстон, повідомило напередодні керівництво радіостанції KFI AM (640). Як йдеться в офіційній заяві, менеджмент не схвалює, не підтримує і не допускає подібних заяв.

Радіоведучі вже визнали свою провину, принісши вибачення слухачам, рідним і близьким співачки.

"Ми зробили помилку і згодні з рішенням керівництва радіостанції. Ми використали неналежну лексику, приносимо щирі вибачення слухачам та сім'ї пані Х'юстон", - підкреслив у спільній заяві Джон Кобілт.

Виступаючи в передачі, присвяченій пам'яті Вітні Х'юстон, Кобілт і Чампоу вживали при описі її відомої громадськості пристрасті до наркотиків сленгові вислови "дурь" і "кокаіністка", а також дозволяли собі інші нетактовні випади стосовно співачки. Так, своїм слухачам ведучі ток-шоу повідали, що Х'юстон сиділа на креку протягом останніх 20 років, а на вечірках виглядала просто "огидно": "бурмотіла як ідіотка, бігала".

Нагадаємо, що, за чутками, співачку підсадив на наркотики її колишній чоловік - співак Боббі Браун. На початку 2000-х залежність Х'юстон перетворилася на серйозну проблему - через поганий стан здоров'я і нервове виснаження регулярно зривалися її концерти і записи альбомів. Кілька разів вона лікувалася в реабілітаційних клініках, але до кінця перемогти свою пристрасть до наркотиків так і не змогла.

І хоча частка правди в міркуваннях Кобілта і Чампоу, звичайно, була, але все було подано в образливій формі, що обурило слухачів. Як повідомляє CBS Los Angeles, дует після покарання повернеться в ефір 27 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На похорон Вітні Х'юстон запросили Кевіна Костнера та Опру Вінфрі

Тіло Вітні Х'юстон було виявлено в наповненій водою ванні в номері готелю "Беверлі Хілтон" 11 лютого. Викликані лікарі констатували смерть співачки. Як повідомила поліція, в номері були знайдені кілька пляшечок з медикаментами, які видаються тільки за рецептом лікаря. Однак, на думку слідчих, обсяг ліків був в межах розумного і не викликає підозр.

В даний час встановлюється, коли саме померла Вітні - до занурення у воду або після. Точну відповідь на це питання повинні дати результати розтину і токсикологічної експертизи. Як повідомила влада, звіт про розтин буде оприлюднено тільки після ознайомлення патологоанатомів з висновком токсикологів.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон принизили в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі